Saray Aday Adayı Gülaçar: ‘ Hazırım Kararlıyım’

Siyaset 17.12.2023 - 09:34, Güncelleme: 17.12.2023 - 09:34
 

Saray Aday Adayı Gülaçar: ‘ Hazırım Kararlıyım’

AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, “İlçemizi Türkiye Yüzyılı hizmetlerine buluşturmak için hazır ve karalıyım” dedi.

“SARAY İLÇEMİZE HİZMET ETMEK BİR ONURDUR” Saray için hazırım kararlıyım“ Van’mızın yükselen yıldızı Saray için bismillah diyerek yola çıktım. AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinin vatandaşlarımızla buluşturacağımız Saray ilçemizi Türkiye Yüzyılına taşımak için göreve talip oldum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu kutlu davanın bir neferi olarak Saray’a hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyacağım” “ESER VE HİZMET SİYASETİ YAPACAĞIM” “Tek gayem ilçemizin şehircilikten, eğitime, sanayiden tarıma, hizmet sektöründen sosyal yaşama kadar her alanda en iyi hizmeti alması. Gecemi gündüzüme katarak ilçemiz için var gücümle bütün sınırları zorlayarak, gerek İlçe Başkanım gerek İl Başkanım ve gerekse Milletvekilimiz ile birlikte sürekli desteklerini arakama alarak hizmet edeceğim. Eser ve hizmet siyasetinin en güzel örneklerini göstereceğiz İnşallah bizde bu bayrak yarışında ilçemizi yarınlara ulaştıracağız.” Van haber – yerel van haber – van haberleri – yerel haberler
AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, “İlçemizi Türkiye Yüzyılı hizmetlerine buluşturmak için hazır ve karalıyım” dedi.

“SARAY İLÇEMİZE HİZMET ETMEK BİR ONURDUR”

Saray için hazırım kararlıyım“ Van’mızın yükselen yıldızı Saray için bismillah diyerek yola çıktım. AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinin vatandaşlarımızla buluşturacağımız Saray ilçemizi Türkiye Yüzyılına taşımak için göreve talip oldum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu kutlu davanın bir neferi olarak Saray’a hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyacağım”

“ESER VE HİZMET SİYASETİ YAPACAĞIM”

“Tek gayem ilçemizin şehircilikten, eğitime, sanayiden tarıma, hizmet sektöründen sosyal yaşama kadar her alanda en iyi hizmeti alması. Gecemi gündüzüme katarak ilçemiz için var gücümle bütün sınırları zorlayarak, gerek İlçe Başkanım gerek İl Başkanım ve gerekse Milletvekilimiz ile birlikte sürekli desteklerini arakama alarak hizmet edeceğim. Eser ve hizmet siyasetinin en güzel örneklerini göstereceğiz İnşallah bizde bu bayrak yarışında ilçemizi yarınlara ulaştıracağız.”

Van haber – yerel van haber – van haberleri – yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber