Santranç Turnuvası sona erdi

Spor 16.05.2022 - 17:32, Güncelleme: 16.05.2022 - 17:32
 

Santranç Turnuvası sona erdi

Van'da 19 Mayıs Spor Bayramı dolayısıyla Satranç Turnuvası düzenlendi. Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği ile Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında önceki gün düzenlenen turnuvada genç sporcular ter döktü.

  Van'da 19 Mayıs Spor Bayramı dolayısıyla Satranç Turnuvası düzenlendi. Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği  ile Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında önceki gün düzenlenen turnuvada genç sporcular ter döktü.    19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Satranç Turnuvası  düzenlendi. Sadece lise öğrencilerinden oluşan turnuvaya doksan sporcu katıldı. İki gün süren turnuvada yarışmacılar toplam altı maç yaptı. Turnuva sonunda kız ve erkek kategorilerinde ilk üç içinde yer alan sporcular 19 Mayıs tarihinde ödüllerini alacak.  Bu doğrultuda yarışmayı ilk üç içinde bitiren sporcular şunlardır.   *ERKEKLER* 1 - DELİL SABIRLI 2 - MUHARREM KESKİN 3 - DİYAR ÖZALP     *KIZLAR* 1 - NEHİRGÜL ERDEN 2 - KADER KORKMAZ 3 - NURDAN KAPLAN   Turnuva ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilcisi Adnan Yaviç " Bölgemizde zeka oyunlarına büyük bir ilgi olduğunu söyleyebiliriz. Bunların başında da Satranç oyunu gelmektedir. Bu doğrultuda bizlerde Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği olarak belli aralıklarla yaptığımız organizasyonlarla gençlerimizin turnuvalarda buluşturuyoruz. Tabi farklı yaş gruplarına yönelik de çalışmalarımız da devam ediyor. Bugünkü turnuvaya katılan tüm lisanslı sporcularımızı yürekten kutluyorum. Dereceye giren arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum. Umarım bu turnuvalar ve satranç oyunları vesileyle çok daha fazla gencimizin hayatında olumlu izler bırakırız " dedi.
Van'da 19 Mayıs Spor Bayramı dolayısıyla Satranç Turnuvası düzenlendi. Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği ile Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında önceki gün düzenlenen turnuvada genç sporcular ter döktü.

 

Van'da 19 Mayıs Spor Bayramı dolayısıyla Satranç Turnuvası düzenlendi.

Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği  ile Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında önceki gün düzenlenen turnuvada genç sporcular ter döktü. 

 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Satranç Turnuvası  düzenlendi. Sadece lise öğrencilerinden oluşan turnuvaya doksan sporcu katıldı. İki gün süren turnuvada yarışmacılar toplam altı maç yaptı. Turnuva sonunda kız ve erkek kategorilerinde ilk üç içinde yer alan sporcular 19 Mayıs tarihinde ödüllerini alacak.  Bu doğrultuda yarışmayı ilk üç içinde bitiren sporcular şunlardır.

 

*ERKEKLER*

1 - DELİL SABIRLI

2 - MUHARREM KESKİN

3 - DİYAR ÖZALP

 

 

*KIZLAR*

1 - NEHİRGÜL ERDEN

2 - KADER KORKMAZ

3 - NURDAN KAPLAN

 

Turnuva ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Türkiye Satranç Federasyonu Van İl Temsilcisi Adnan Yaviç " Bölgemizde zeka oyunlarına büyük bir ilgi olduğunu söyleyebiliriz. Bunların başında da Satranç oyunu gelmektedir. Bu doğrultuda bizlerde Satranç Federasyonu Van İl Temsilciliği olarak belli aralıklarla yaptığımız organizasyonlarla gençlerimizin turnuvalarda buluşturuyoruz. Tabi farklı yaş gruplarına yönelik de çalışmalarımız da devam ediyor. Bugünkü turnuvaya katılan tüm lisanslı sporcularımızı yürekten kutluyorum. Dereceye giren arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum. Umarım bu turnuvalar ve satranç oyunları vesileyle çok daha fazla gencimizin hayatında olumlu izler bırakırız " dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber