Reis Sevdalısından Mesaj Var: “Geliyorum”

Van Haber 02.01.2024 - 22:15, Güncelleme: 02.01.2024 - 22:15
 

Reis Sevdalısından Mesaj Var: “Geliyorum”

Yerel seçime doğru ilerken, AK Parti’den Büyükşehir adayı kim olacak sorusu artık netlik kazanmaya başlıyor.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana maddi manevi tüm imkânlarını davasına adayan Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Koçak, Ankara’da rakiplerini korkutacak büyük hamle yaptı. Büyükşehir adayı için ince eleyip sık dokumak isteyen AK Parti Genel Merkezi daha önce birkaç isim üzerinde derin istişareler yapmıştı.  Kentte en büyük rakibi Dem Parti’nin 15 puan gerisinde olan AK Parti aday gösterecek isim üzerinde kesin zafere gitmek istiyor. Siyasete yön vermek adına değişik isimleri ön plana pompalamak için çabalayan kişilerin hevesleri kursağında kaldı. Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Büyükşehir Aday Adayı Ahmet Koçak, seçimi kendisinden başka kimsenin kazanamayacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bizzat iletti. Baya iddialı olan Koçak, Van siyasi kulislerinden isminden sıkça söz ettirmeyi başardı. Hemşerilerinin büyük sevgisine de mazhar olan Koçak, Büyükşehir adayları arasında favori olarak da gösteriliyor. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Vanhaberleri
Yerel seçime doğru ilerken, AK Parti’den Büyükşehir adayı kim olacak sorusu artık netlik kazanmaya başlıyor.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana maddi manevi tüm imkânlarını davasına adayan Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Koçak, Ankara’da rakiplerini korkutacak büyük hamle yaptı.

Büyükşehir adayı için ince eleyip sık dokumak isteyen AK Parti Genel Merkezi daha önce birkaç isim üzerinde derin istişareler yapmıştı.  Kentte en büyük rakibi Dem Parti’nin 15 puan gerisinde olan AK Parti aday gösterecek isim üzerinde kesin zafere gitmek istiyor. Siyasete yön vermek adına değişik isimleri ön plana pompalamak için çabalayan kişilerin hevesleri kursağında kaldı.

Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Büyükşehir Aday Adayı Ahmet Koçak, seçimi kendisinden başka kimsenin kazanamayacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bizzat iletti. Baya iddialı olan Koçak, Van siyasi kulislerinden isminden sıkça söz ettirmeyi başardı. Hemşerilerinin büyük sevgisine de mazhar olan Koçak, Büyükşehir adayları arasında favori olarak da gösteriliyor.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Vanhaberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber