pekyolu’ndaki Kadınlar Kuşaklar Arası Buluşmalarda Bir Araya Geldi

Van Haber 06.03.2024 - 22:31, Güncelleme: 06.03.2024 - 22:31
 

pekyolu’ndaki Kadınlar Kuşaklar Arası Buluşmalarda Bir Araya Geldi

İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kuşaklar Arası Buluşmalar: Kadından Kadına İlham Veren Başarı Hikâyeleri konulu seminer düzenledi.

Van’da bir otelin toplantı salonunda Tuşba Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen toplantıya İpekyolu ilçesindeki lise öğrencileri ile alanında uzman kadın meslek grupları katıldı. İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Öznur Erdoğan’ın yanı sıra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Coğrafya Bölümü, Fiziki Coğrafya Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Avşin, Tuşba İlçe Sağlık Müdürü Dr. Semra Gümüş,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif Yörük, Avukat Sevilay Kurşunluoğlu ile Van Sanayici ve İş Kadınları Derneği (VASİKAD) Başkanı Özge Burak Değer’in konuşmacı olarak katıldıkları seminerde tüm konuşmacılar meslek hayatlarındaki başarı serüvenlerini katılımcılarla paylaştılar. İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman böyle bir seminere katıldıkları için tüm konuşmacılara teşekkür ederek, öğrencilerin kendilerine yol haritası seçmeleri gerektiğini vurgulayarak hedeflerine ulaşmak için yoğun çaba göstermelerini ve tercihleri doğrultusunda ilgili kurumlarla görüşmelerini tavsiye etti bu vesileyle de tüm katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Özellikle lise öğrencilerinin kendilerine açık kariyer seçenekleri hakkında bilgi edinebilmeleri amacı ile düzenlenen seminer programında konuşmacıların kendi hayat hikâyelerini katılımcılarla paylaşmaları özellikle öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü seminer vesilesi ile bir araya gelen tüm katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak günün anlam ve önemine ilişkin çeşitli hediyeler verdiler. Program sonunda ise tüm katılımcılarla ikramlıklar eşliğinde sohbet havasında günün değerlendirilmesi yapıldı. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kuşaklar Arası Buluşmalar: Kadından Kadına İlham Veren Başarı Hikâyeleri konulu seminer düzenledi.

Van’da bir otelin toplantı salonunda Tuşba Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen toplantıya İpekyolu ilçesindeki lise öğrencileri ile alanında uzman kadın meslek grupları katıldı.

İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Öznur Erdoğan’ın yanı sıra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Coğrafya Bölümü, Fiziki Coğrafya Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Avşin, Tuşba İlçe Sağlık Müdürü Dr. Semra Gümüş,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif Yörük, Avukat Sevilay Kurşunluoğlu ile Van Sanayici ve İş Kadınları Derneği (VASİKAD) Başkanı Özge Burak Değer’in konuşmacı olarak katıldıkları seminerde tüm konuşmacılar meslek hayatlarındaki başarı serüvenlerini katılımcılarla paylaştılar.

İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman böyle bir seminere katıldıkları için tüm konuşmacılara teşekkür ederek, öğrencilerin kendilerine yol haritası seçmeleri gerektiğini vurgulayarak hedeflerine ulaşmak için yoğun çaba göstermelerini ve tercihleri doğrultusunda ilgili kurumlarla görüşmelerini tavsiye etti bu vesileyle de tüm katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Özellikle lise öğrencilerinin kendilerine açık kariyer seçenekleri hakkında bilgi edinebilmeleri amacı ile düzenlenen seminer programında konuşmacıların kendi hayat hikâyelerini katılımcılarla paylaşmaları özellikle öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü seminer vesilesi ile bir araya gelen tüm katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak günün anlam ve önemine ilişkin çeşitli hediyeler verdiler.

Program sonunda ise tüm katılımcılarla ikramlıklar eşliğinde sohbet havasında günün değerlendirilmesi yapıldı.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber