OZAN ÖZKAN PINAR, TUŞBA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU YAPTI

Van Haber 16.11.2023 - 10:47, Güncelleme: 16.11.2023 - 10:47
 

OZAN ÖZKAN PINAR, TUŞBA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU YAPTI

Yerel Seçimlere her geçen gün biraz daha yaklaşıldığı bugünlerde Belediye Başkanlığı yapmak için aday adaylık müracaatları da peş peşe gelmeye devam ediyor.

Bunlardan biri de Tuşba Belediye Başkanlığı için önceki gün başvurusunu AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran'a teslim eden Pınar, Yerel Seçimlerin ülkemize ve AK Parti camiasına hayırlı olmasını dilerim, dedi.   OZAN ÖZKAN PINAR Kimdir? 1990 yılında Van'ın Tuşba ilçesinde doğdum. İlköğretim, ortaöğrenim ve liseyi van ilinde okudum. Üniversite eğitimini Kayseri Erciyes üniversitesi mimarlık ve mühendislik fakültesinde insaat muhendisligini okuyarak tamamladım. Iş hayatıma özel sektörde şantiye şefliği ile başladım. Akabinde kendi inşaat firmamı kurup özel sektörde ve kamuya ait bir çok proje bitirdim. Zamanı doğru ve etkin kullanabilmek, yaptığı işte azimli ve titiz olmak en büyük kriterlerimdir. DENEYİM (
Yerel Seçimlere her geçen gün biraz daha yaklaşıldığı bugünlerde Belediye Başkanlığı yapmak için aday adaylık müracaatları da peş peşe gelmeye devam ediyor.

Bunlardan biri de Tuşba Belediye Başkanlığı için önceki gün başvurusunu AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran'a teslim eden Pınar, Yerel Seçimlerin ülkemize ve AK Parti camiasına hayırlı olmasını dilerim, dedi.

 

OZAN ÖZKAN PINAR Kimdir?

1990 yılında Van'ın Tuşba ilçesinde doğdum. İlköğretim, ortaöğrenim ve liseyi van ilinde okudum. Üniversite eğitimini Kayseri Erciyes üniversitesi mimarlık ve mühendislik fakültesinde insaat muhendisligini okuyarak tamamladım. Iş hayatıma özel sektörde şantiye şefliği ile başladım. Akabinde kendi inşaat firmamı kurup özel sektörde ve kamuya ait bir çok proje bitirdim. Zamanı doğru ve etkin kullanabilmek, yaptığı işte azimli ve titiz olmak en büyük kriterlerimdir.
DENEYİM (

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber