Osman Tuncil Hayatını Kaybetti

Gündem 08.08.2022 - 15:40, Güncelleme: 08.08.2022 - 15:40
 

Osman Tuncil Hayatını Kaybetti

Van Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası eski Başkanı Osman Tuncil hayatını kaybetti.

Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası eski başkanı Osman Tuncil geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.   Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası eski başkanı Osman Tuncil Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yaklaşık olarak 30 yıl boyunca Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası başkanlığı yapan ve geçtiğimiz dönem yapılan seçimlerde başkanlığı Sabri Işık’a devretmişti. Adana'da hayatını kaybeden Osman Tuncil'in cenazesi bugün saat 18.00'de uçakla Van'a getirilecek ve Gürpınar Çavuşbaşı Köyü'nde defnedilecek.  TAZİYE NEREDE YAPILACAK Merhum Osman Tuncil'in taziyesi Lütfiye Binnaz İlköğretim Okulu karşısında babası adına yaptırılan Hacı Mehmet Tuncil Camii'nde yapılacak. Taziye için Oğlu Ahmet Tuncil GSM: +90 530 774 2565
Van Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası eski Başkanı Osman Tuncil hayatını kaybetti.

Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası eski başkanı Osman Tuncil geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası eski başkanı Osman Tuncil Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yaklaşık olarak 30 yıl boyunca Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Esnaf Odası başkanlığı yapan ve geçtiğimiz dönem yapılan seçimlerde başkanlığı Sabri Işık’a devretmişti.

Adana'da hayatını kaybeden Osman Tuncil'in cenazesi bugün saat 18.00'de uçakla Van'a getirilecek ve Gürpınar Çavuşbaşı Köyü'nde defnedilecek. 

TAZİYE NEREDE YAPILACAK

Merhum Osman Tuncil'in taziyesi Lütfiye Binnaz İlköğretim Okulu karşısında babası adına yaptırılan Hacı Mehmet Tuncil Camii'nde yapılacak.

Taziye için Oğlu Ahmet Tuncil GSM: +90 530 774 2565

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber