Oraya Giden Herkes Fotoğraf Çekmek İstiyor

Van Haber 20.08.2023 - 18:59, Güncelleme: 20.08.2023 - 18:59
 

Oraya Giden Herkes Fotoğraf Çekmek İstiyor

Gazeteci Yazar ve Şair Ercan Ulutaş, yazdığı kitabını okuyucularıyla buluşturmaya devam ederken, fotoğraf çekmek isteyenler ise adeta sıraya geçiyor.

Gönül Nağmeleri adlı şiir ve deneme kitabını kaleme alan Gazeteci Yazar ve Şair Ercan Ulutaş,her geçen gün güçlü okuyucu kitlesiyle buluşmaya devam ediyor. Daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na kitabını takdim eden Ercan Ulutaş'ın fotoğraf karesini AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray çekerek toplumun dikkatini çeken isim olmuştu. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Van'a Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Van İl Başkanlığını ziyaret etmişti. Burda kalabalık bir bürokrasi karşısında "Gönül Nağmesi" adlı kitabını Bakan Bayraktar'a taktim eden Yazar Ulutaş'ın fotoğrafını çekmek isteyen birçok ünlü siyasetçi sıraya girdi.  Bu kez tanıdık Vanlı isim deklanşörün başına geçerek, dikkatleri çeken isim, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan oldu. Kitap takdim esnasında onca bürakrasinin dikkatli bakışları arasında büyük ustalıkla fotoğraf makinesine ince ayar verdikten sonra o önemli kareyi çekti.  Başta Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Bakan Yardımcısı, beraberindeki heyet ve İl teşkilatlarının büyük alkışları arasında günün en şanslı ismi Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan oldu. Haber/ M. Emir Uğurlu
Gazeteci Yazar ve Şair Ercan Ulutaş, yazdığı kitabını okuyucularıyla buluşturmaya devam ederken, fotoğraf çekmek isteyenler ise adeta sıraya geçiyor.

Gönül Nağmeleri adlı şiir ve deneme kitabını kaleme alan Gazeteci Yazar ve Şair Ercan Ulutaş,her geçen gün güçlü okuyucu kitlesiyle buluşmaya devam ediyor.
Daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na kitabını takdim eden Ercan Ulutaş'ın fotoğraf karesini AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray çekerek toplumun dikkatini çeken isim olmuştu.


Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Van'a Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Van İl Başkanlığını ziyaret etmişti. Burda kalabalık bir bürokrasi karşısında "Gönül Nağmesi" adlı kitabını Bakan Bayraktar'a taktim eden Yazar Ulutaş'ın fotoğrafını çekmek isteyen birçok ünlü siyasetçi sıraya girdi. 
Bu kez tanıdık Vanlı isim deklanşörün başına geçerek, dikkatleri çeken isim, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan oldu. Kitap takdim esnasında onca bürakrasinin dikkatli bakışları arasında büyük ustalıkla fotoğraf makinesine ince ayar verdikten sonra o önemli kareyi çekti. 


Başta Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Bakan Yardımcısı, beraberindeki heyet ve İl teşkilatlarının büyük alkışları arasında günün en şanslı ismi Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan oldu.
Haber/ M. Emir Uğurlu

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber