O Paylaşıma Genel Başkan Şahin'den Büyük Tepki

Sağlık 16.07.2022 - 15:41, Güncelleme: 16.07.2022 - 15:41
 

O Paylaşıma Genel Başkan Şahin'den Büyük Tepki

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, park içinde maske ve eldivenli fotoğraf paylaşımına büyük tepki geldi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, park içinde maske ve eldivenli fotoğraf paylaşımına büyük tepki geldi.   Maske,mesafe, temizlik parkında maske ve eldiven takarak fotoğraf paylaşan Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a Tüketiciler Birliği Derneği Genel Başkanı Mahmut Şahin kendi sosyal medya hesaplarında " Açık havada, ağaçların bol olduğu yerde oksijen yerine karbonmonoksit solumak süzme salaklıktır" ifadesiyle sert bir şekilde tepkisini koydu.  Genel Başkan Şahin" Talas Belediye Başkanının akla ters gelen davranışlarla halka hizmet  yerine kötülük ettiğini vurgu yaparak"Sağlıklı yaşamak için temiz hava,temiz hava için de ağaç dikmek şarttır.  Temiz hava almak için ağaçların bol olduğu parklara gidilir. Parklarda maske ile dolaşıp, oksijen değil de karbondioksit solumak süzme salaklıktır. Bunu kalıcı hale getirmek deTalas Belediyesinin başarısıdır" dedi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, park içinde maske ve eldivenli fotoğraf paylaşımına büyük tepki geldi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, park içinde maske ve eldivenli fotoğraf paylaşımına büyük tepki geldi. 


 Maske,mesafe, temizlik parkında maske ve eldiven takarak fotoğraf paylaşan Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a Tüketiciler Birliği Derneği Genel Başkanı Mahmut Şahin kendi sosyal medya hesaplarında " Açık havada, ağaçların bol olduğu yerde oksijen yerine karbonmonoksit solumak süzme salaklıktır" ifadesiyle sert bir şekilde tepkisini koydu. 


Genel Başkan Şahin" Talas Belediye Başkanının akla ters gelen davranışlarla halka hizmet  yerine kötülük ettiğini vurgu yaparak"Sağlıklı yaşamak için temiz hava,temiz hava için de ağaç dikmek şarttır. 


Temiz hava almak için ağaçların bol olduğu parklara gidilir. Parklarda maske ile dolaşıp, oksijen değil de karbondioksit solumak süzme salaklıktır. Bunu kalıcı hale getirmek deTalas Belediyesinin başarısıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber