O isim MHP'ye büyük heyecan getirdi!

Van Haber 02.04.2023 - 22:14, Güncelleme: 02.04.2023 - 22:14
 

O isim MHP'ye büyük heyecan getirdi!

Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk'ün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Milletvekili aday adaylığını açıklamasında sonra ülkücü camiada büyük sevince neden oldu.

Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk'ün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den  Milletvekili aday adaylığını açıklamasında sonra ülkücü camiada büyük sevince neden oldu. Ülkü Ocakları teşkilatları içinde gelen ve hiçbir zaman MHP çizgisnden ödün vermeyen Vanlı İş İnsanı Servet Yenitürk'ün partisinden 1. sıra Milletvekili adayı olması kesin gözüyle bakılıyor. Hayırsever iş insanı Yenitürk, Van başta olmak üzere ülkenin birçok ilinde hem ekonomiye hemde, istihdam için büyük projeleri hayata geçirmesiyle beraber yüzbinlerce genci iş sahibi yaptı. Mütavazi ve ince kişiliğiyle tüm hemşehrilerinin gönlünde müstesna yeri olan Yenitürk, Vanspor Başkanlığı döneminde takımı 2. lige çıkararak, büyük bir tarihi başarıya imza atmıştı. 14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekili seçimleri için MHP camiası tarafında birinci sırada olması bekleniyor.  
Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk'ün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Milletvekili aday adaylığını açıklamasında sonra ülkücü camiada büyük sevince neden oldu.

Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk'ün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den  Milletvekili aday adaylığını açıklamasında sonra ülkücü camiada büyük sevince neden oldu.


Ülkü Ocakları teşkilatları içinde gelen ve hiçbir zaman MHP çizgisnden ödün vermeyen Vanlı İş İnsanı Servet Yenitürk'ün partisinden 1. sıra Milletvekili adayı olması kesin gözüyle bakılıyor.
Hayırsever iş insanı Yenitürk, Van başta olmak üzere ülkenin birçok ilinde hem ekonomiye hemde, istihdam için büyük projeleri hayata geçirmesiyle beraber yüzbinlerce genci iş sahibi yaptı.


Mütavazi ve ince kişiliğiyle tüm hemşehrilerinin gönlünde müstesna yeri olan Yenitürk, Vanspor Başkanlığı döneminde takımı 2. lige çıkararak, büyük bir tarihi başarıya imza atmıştı.
14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekili seçimleri için MHP camiası tarafında birinci sırada olması bekleniyor.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber