Muhteşem Düğünde Servet Yenitürk Toy Büyüğü Oldu

Gündem 03.09.2023 - 20:48, Güncelleme: 03.09.2023 - 20:48
 

Muhteşem Düğünde Servet Yenitürk Toy Büyüğü Oldu

Van'ın tanınmış ailelerine mensup Baran ermin ve Hicret Keskin yapılan muhteşem düğünde dünya evine girdiler. İş İnsanı Servet Yenitürk'ün Toy Büyüğü olduğu dillere destan düğünde Türkiye'nin birçok illerinden misafirlerde katıldı.

İstasyon Mahallesi'nde açık havada yapılan görkemli düğünde binlerce davetlinin katıldı. Yoğun misafirlerin olduğu düğün bir anda miting alanını aratmayacak görüntülere sahne oldu.   "SERVET YENİTÜRK'ÜN İSMİNİ DUYAN KOŞARAK GELDİ" Bahçede yapılan Ermin ve Keskin ailelerin düğününde Toy Büyüğü Servet Yenitürk'ün ismini duyan adeta koşarak geldi. Gittikçe kalabalıkşan düğün, oldukça heyecanlı geçti.  Toy Büyüğü Servet Yenitürk, damadın babası İbrahim Ermin ile birlikte binlerce misafirleri ile tek, tek ilgilendi. "METRELERCE UZUN HALAYLAR OLUŞTU" Bir önceki Dönem Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk, dünya evine giren Baran Ermin ve Hicret Keski'in oyuna  kalkmasıyla metrelerce halay kuyruğu oluştu. Toy büyüğü Servet Yenitürk gelin ve damadı dakikalarca para yağmuruna tuttu. Van'da emsaline az rastlanır düğün yıllarca isminde söz ettirecek gibi görünüyor. DAVETLİLER BİRBİRLERİYLE YARIŞTI Takı masasının oluşmasıyla misafirler adeta birbirleri ile yarıştılar. Kentin önemli aşiret reisleri ve önemli isimlerde katıldı.   TOY BÜYÜĞÜ YENİTÜRK HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ Bu muhteşem düğünde katılan binlerce kişiye teşekkür eden Yenitürk,"Bugün Ermin alesinin biricik evladı Baran Ermin'i Keskin ailesinin sevgili kızı Hizret Keskin'in hayatlarının en mutlu gününde yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşehrilerime teşekkür edyorum. Rabbim genç çiftlerimize dareyen saadetinasip eylesin inşallah" dedi.  
Van'ın tanınmış ailelerine mensup Baran ermin ve Hicret Keskin yapılan muhteşem düğünde dünya evine girdiler. İş İnsanı Servet Yenitürk'ün Toy Büyüğü olduğu dillere destan düğünde Türkiye'nin birçok illerinden misafirlerde katıldı.

İstasyon Mahallesi'nde açık havada yapılan görkemli düğünde binlerce davetlinin katıldı. Yoğun misafirlerin olduğu düğün bir anda miting alanını aratmayacak görüntülere sahne oldu.


 

"SERVET YENİTÜRK'ÜN İSMİNİ DUYAN KOŞARAK GELDİ"
Bahçede yapılan Ermin ve Keskin ailelerin düğününde Toy Büyüğü Servet Yenitürk'ün ismini duyan adeta koşarak geldi. Gittikçe kalabalıkşan düğün, oldukça heyecanlı geçti. 
Toy Büyüğü Servet Yenitürk, damadın babası İbrahim Ermin ile birlikte binlerce misafirleri ile tek, tek ilgilendi.


"METRELERCE UZUN HALAYLAR OLUŞTU"


Bir önceki Dönem Vanspor FK Başkanı Servet Yenitürk, dünya evine giren Baran Ermin ve Hicret Keski'in oyuna  kalkmasıyla metrelerce halay kuyruğu oluştu. Toy büyüğü Servet Yenitürk gelin ve damadı dakikalarca para yağmuruna tuttu. Van'da emsaline az rastlanır düğün yıllarca isminde söz ettirecek gibi görünüyor.

DAVETLİLER BİRBİRLERİYLE YARIŞTI


Takı masasının oluşmasıyla misafirler adeta birbirleri ile yarıştılar. Kentin önemli aşiret reisleri ve önemli isimlerde katıldı.  

TOY BÜYÜĞÜ YENİTÜRK HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ


Bu muhteşem düğünde katılan binlerce kişiye teşekkür eden Yenitürk,"Bugün Ermin alesinin biricik evladı Baran Ermin'i Keskin ailesinin sevgili kızı Hizret Keskin'in hayatlarının en mutlu gününde yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşehrilerime teşekkür edyorum. Rabbim genç çiftlerimize dareyen saadetinasip eylesin inşallah" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber