Mossad’tan Hamas’ın Lübnan Ofisine Saldırı: 4 Ölü

Gündem 02.01.2024 - 21:47, Güncelleme: 02.01.2024 - 21:47
 

Mossad’tan Hamas’ın Lübnan Ofisine Saldırı: 4 Ölü

Lübnan resmi ajansına göre İsrail’in Mossad ajanları başkent Beyrut’ta Hamas’ın ofisine saldırı düzenledi. Patlamada 4kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

İsrail'e ait bir insansız hava aracının (İHA) Lüban'ın başkenti Beyrut'ta Hamas ofisine saldırı düzenlediği bildirildi. HİZBULLAH'TAN İLK AÇIKLAMA: BU SUİKASTE CEVAP VERECEĞİZ Bir Hizbullah yetkilisi İsrail'in SİHA'lı suikastı sonrası “Bu suikaste muhakkak cevap vereceğiz” açıklamasını yaptı. LÜBNAN RESMİ AJANSI DUYURDU! Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan habere göre, Dahiye'nin Maşrafiye bölgesinde şiddetli bir patlama yaşandı. Henüz kaynağı belirlenemeyen patlamada bir aracın ateş aldığı ve çevrede büyük hasarın meydana geldiği duyuruldu. Patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Lübnan resmi ajansına göre İsrail’in Mossad ajanları başkent Beyrut’ta Hamas’ın ofisine saldırı düzenledi. Patlamada 4kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

İsrail'e ait bir insansız hava aracının (İHA) Lüban'ın başkenti Beyrut'ta Hamas ofisine saldırı düzenlediği bildirildi.

HİZBULLAH'TAN İLK AÇIKLAMA: BU SUİKASTE CEVAP VERECEĞİZ

Bir Hizbullah yetkilisi İsrail'in SİHA'lı suikastı sonrası “Bu suikaste muhakkak cevap vereceğiz” açıklamasını yaptı.

LÜBNAN RESMİ AJANSI DUYURDU!

Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan habere göre, Dahiye'nin Maşrafiye bölgesinde şiddetli bir patlama yaşandı. Henüz kaynağı belirlenemeyen patlamada bir aracın ateş aldığı ve çevrede büyük hasarın meydana geldiği duyuruldu. Patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber