Mor Kaptanlardan Vanspor'a destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2021 - 10:24, Güncelleme: 31.03.2021 - 10:24
 

Mor Kaptanlardan Vanspor'a destek

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele veren Vanspor FK’ye birinci lig yolunda bir destekte mor otobüslerden geldi.Şampiyonluk yolunda takımlarına destek olmak için pankart asma kampanyası başlatan mor otobüs şoförleri, kentin belli noktalarına pankart astı. Kampanya ile ilgili bir açıklamada bulunanVan Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığına bağlı mor otobüs şoförü Naci Karataş, "Van Spor'umuzun bu yıl 1.Lig mücadelesi verirken, takımı yalnız bırakmamak adına böyle bir girişimde bulunduk.Van'daki esnaflarımızdan ve taraftarlarımızdan şehri bayraklarla süslemesi çağrısında bulunuyoruz. Esnafımız şehrin görsel zenginliğini bozmayacak şekilde standart bir uygulamayla takımımıza destek verebilir. Van 1.'lig hatta daha yukarılara çıkarak hak ettiği yerde bizleri temsil edeceğine inanıyoruz. Çünkü bu yıl takımlar birleşerek güzel bir sinerji oluşturdu. Bunu lehimize çevirerek, biz de hem esnaf hem de Vanlı olarak takımımıza destek vermek için böyle bir uygulama başlattık. Gönlümüz şehrimizi temsil eden Vanspor'umuzun en iyi yerde olmasıdır" dedi.

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele veren Vanspor FK’ye birinci lig yolunda bir destekte mor otobüslerden geldi.
Şampiyonluk yolunda takımlarına destek olmak için pankart asma kampanyası başlatan mor otobüs şoförleri, kentin belli noktalarına pankart astı. Kampanya ile ilgili bir açıklamada bulunan
Van Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığına bağlı mor otobüs şoförü Naci Karataş, "Van Spor'umuzun bu yıl 1.Lig mücadelesi verirken, takımı yalnız bırakmamak adına böyle bir girişimde bulunduk.Van'daki esnaflarımızdan ve taraftarlarımızdan şehri bayraklarla süslemesi çağrısında bulunuyoruz. Esnafımız şehrin görsel zenginliğini bozmayacak şekilde standart bir uygulamayla takımımıza destek verebilir. Van 1.'lig hatta daha yukarılara çıkarak hak ettiği yerde bizleri temsil edeceğine inanıyoruz. Çünkü bu yıl takımlar birleşerek güzel bir sinerji oluşturdu. Bunu lehimize çevirerek, biz de hem esnaf hem de Vanlı olarak takımımıza destek vermek için böyle bir uygulama başlattık. Gönlümüz şehrimizi temsil eden Vanspor'umuzun en iyi yerde olmasıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber