Mitra Lakaplı Emircan Artim Türkiye İkincisi Oldu

Spor 29.01.2022 - 21:43, Güncelleme: 29.01.2022 - 21:51
 

Mitra Lakaplı Emircan Artim Türkiye İkincisi Oldu

Ordu'da düzenlenen Minikler Kick Boks Turnuvasında Mitra lakaplı Emircan Artim Türkiye ikincisi olarak şehre döndü.

Türkiye'nin birçok ilinde sporcuların katıldığı minikler Kick Boks Turnuvasında Van ilini temsil eden Emircan Artim güçlü rakiplerine rağmen üstün bir performans sergileyerek Türkiye ikincilik kupasını aldı.  Türkiye ikincilik kupası ile büyük bir zafere imza atan Mitra lakaplı  minik şampiyon Emircan Artim  şehre dönüşte yoğun bir coşkuyla karşılandı.  Minikler Kick Boks Türkiye İkinciliği ardından Milli takıma çağrılan minik şampiyon Mitra bundan sonra Ay Yıldızlı bayrağımızı temsilen sert yumruklarını atacak.
Ordu'da düzenlenen Minikler Kick Boks Turnuvasında Mitra lakaplı Emircan Artim Türkiye ikincisi olarak şehre döndü.

Türkiye'nin birçok ilinde sporcuların katıldığı minikler Kick Boks Turnuvasında Van ilini temsil eden Emircan Artim güçlü rakiplerine rağmen üstün bir performans sergileyerek Türkiye ikincilik kupasını aldı. 


Türkiye ikincilik kupası ile büyük bir zafere imza atan Mitra lakaplı  minik şampiyon Emircan Artim  şehre dönüşte yoğun bir coşkuyla karşılandı. 
Minikler Kick Boks Türkiye İkinciliği ardından Milli takıma çağrılan minik şampiyon Mitra bundan sonra Ay Yıldızlı bayrağımızı temsilen sert yumruklarını atacak.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber