Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Cumhurbaşkanlığına Aday Olacak

Van Haber 16.12.2022 - 21:38, Güncelleme: 16.12.2022 - 21:38
 

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Cumhurbaşkanlığına Aday Olacak

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Millet Haber Ajansı mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Çayır, Cumhurbaşkanlığı için aday olacağının sinyallerini de verdi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Millet Haber Ajansı mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Çayır,  Cumhurbaşkanlığı için aday olacağının sinyallerini de verdi. Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır parti genel merkezinde Millet Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Çayır Ekrem İmamoğlu kararıyla ilgili olarak “ Ne yazık ki Türkiye’de daha önce adaletin sopasıyla dövülmüş insanlar yine adaletin sopasını ele geçirince başkasını dövmeye devam ediyorlar” dedi. Ben seçilmiş bir belediye başkanına yapılan bu yaklaşımları kınıyorum” ifadelerini kullandı. Milli Yol Partisi olarak yeni bir ittifak içinde olup olmayacakları konusunda da açıklamalarda bulunan Çayır, siyasi partilerle görüştüklerini belirterek “ bizi milletimizle buluşturacak ittifaklarda yer alırız ancak PKK ve onun yandaşları hariç diğer bütün partilerle görüşebiliriz”  dedi.   10 Nisan 2023 tarihinden sonra yapılacak tüm seçimlere siyasi partiler ve seçim yasasına uygun olarak katılma hakkını elde ettiklerini belirten Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Cumhurbaşkanlığına aday olacağının da mesajını verdi.
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Millet Haber Ajansı mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Çayır, Cumhurbaşkanlığı için aday olacağının sinyallerini de verdi.


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Millet Haber Ajansı mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Çayır,  Cumhurbaşkanlığı için aday olacağının sinyallerini de verdi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır parti genel merkezinde Millet Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Çayır Ekrem İmamoğlu kararıyla ilgili olarak “ Ne yazık ki Türkiye’de daha önce adaletin sopasıyla dövülmüş insanlar yine adaletin sopasını ele geçirince başkasını dövmeye devam ediyorlar” dedi. Ben seçilmiş bir belediye başkanına yapılan bu yaklaşımları kınıyorum” ifadelerini kullandı.


Milli Yol Partisi olarak yeni bir ittifak içinde olup olmayacakları konusunda da açıklamalarda bulunan Çayır, siyasi partilerle görüştüklerini belirterek “ bizi milletimizle buluşturacak ittifaklarda yer alırız ancak PKK ve onun yandaşları hariç diğer bütün partilerle görüşebiliriz”  dedi.  
10 Nisan 2023 tarihinden sonra yapılacak tüm seçimlere siyasi partiler ve seçim yasasına uygun olarak katılma hakkını elde ettiklerini belirten Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Cumhurbaşkanlığına aday olacağının da mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber