Milletvekili Türkmenoğlu'nun Mahalle Buluşmaları Devam Ediyor

Van Haber 09.09.2023 - 17:58, Güncelleme: 09.09.2023 - 18:08
 

Milletvekili Türkmenoğlu'nun Mahalle Buluşmaları Devam Ediyor

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Mahalle Buluşmaları kapsamında Mollakasım sakinleri ile bir araya geldi.

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı merkez Mollakasım'da Mahalle Muhtarı Sabahattin Karatekin tarafından düzenlenen geniş istişare toplantısına AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu beraberindeki  İl Başkanı Emre Güray, İl Başkan Yardımcıları Osman Türkmen,Abdulsamet Göl, Emin Ebeperi, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı. Mollakasım mahalle sakinleri ile tek, tek selamlaşan Milletvekili Türkmenoğlu, hemşehrilerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. "VAN TURİZMİN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ" Mollakasım'da geniş istişare toplantısında yoğun alkışlarlar arasında konuşmasına başlayan Milletvekili Türkmenoğlu "Vanınımızın turizm gelişim sürecine ışık tutacak,turizm potansiyelini üst seviyelere çıkaracak güzel çalışmalarımız olacak.Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile eşsiz bir güzelliğe sahip  olan kadim şehrimiz geçmişten beri de önemli bir ziyaret merkezi olmuştur. 2024 yerel seçimlere doğru yavaş, yavaş ilerliyoruz. Siz birbirinden değerli Mollakasım sakinlerine büyük iş düşmektedir. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki belediye seçimlerinde çok büyük destek bekliyoruz. Kentimizin kalkınması sadece bizlerle bitmiyor. AK Belediyecilik anlayışına verdiğiniz her bir oy, şüphesiz kente hizmet olarak geri dönecektir" ifadelerini kullandı. "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ" Halk ile iç içe olup vatandaşlardan gelen talep ve önerilerle şehrin nabzını tuttuğunu belirten Milletvekili Türkmenoğlu “Biz büyük ailesiyiz. Hemşehrilerimiz ile bir arada olmayı seviyoruz. Onlardan gelen talep ve önerileri birinci ağızdan dinliyor, notlarımızı alıyor, gereğinin yapılması için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Çünkü onların sorunu bizim sorunumuzdur. Bugün, bizler için gerçekten verimli geçti. Her kesimden hemşehrimiz ile bir araya gelip gönül gönüle verdik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretlerimize devam ederek hemşehrilerimizin her konuda yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi için kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Mahalle Buluşmaları kapsamında Mollakasım sakinleri ile bir araya geldi.

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı merkez Mollakasım'da Mahalle Muhtarı Sabahattin Karatekin tarafından düzenlenen geniş istişare toplantısına AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu beraberindeki  İl Başkanı Emre Güray, İl Başkan Yardımcıları Osman Türkmen,Abdulsamet Göl, Emin Ebeperi, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.


Mollakasım mahalle sakinleri ile tek, tek selamlaşan Milletvekili Türkmenoğlu, hemşehrilerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

" VAN TURİZMİN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ"
Mollakasım'da geniş istişare toplantısında yoğun alkışlarlar arasında konuşmasına başlayan Milletvekili Türkmenoğlu "Vanınımızın turizm gelişim sürecine ışık tutacak,turizm potansiyelini üst seviyelere çıkaracak güzel çalışmalarımız olacak.Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile eşsiz bir güzelliğe sahip  olan kadim şehrimiz geçmişten beri de önemli bir ziyaret merkezi olmuştur.

2024 yerel seçimlere doğru yavaş, yavaş ilerliyoruz. Siz birbirinden değerli Mollakasım sakinlerine büyük iş düşmektedir. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki belediye seçimlerinde çok büyük destek bekliyoruz. Kentimizin kalkınması sadece bizlerle bitmiyor. AK Belediyecilik anlayışına verdiğiniz her bir oy, şüphesiz kente hizmet olarak geri dönecektir" ifadelerini kullandı.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"


Halk ile iç içe olup vatandaşlardan gelen talep ve önerilerle şehrin nabzını tuttuğunu belirten Milletvekili Türkmenoğlu “Biz büyük ailesiyiz. Hemşehrilerimiz ile bir arada olmayı seviyoruz. Onlardan gelen talep ve önerileri birinci ağızdan dinliyor, notlarımızı alıyor, gereğinin yapılması için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz.

Çünkü onların sorunu bizim sorunumuzdur. Bugün, bizler için gerçekten verimli geçti. Her kesimden hemşehrimiz ile bir araya gelip gönül gönüle verdik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretlerimize devam ederek hemşehrilerimizin her konuda yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi için kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber