Milletvekili Türkmenoğlu'nun Babalar Günü Mesajı

Gündem 18.06.2023 - 17:26, Güncelleme: 18.06.2023 - 17:26
 

Milletvekili Türkmenoğlu'nun Babalar Günü Mesajı

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, "Babalar Günü" münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, "Babalar Günü" münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bir ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği vermekte, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olmakta, bütün imkanlarını seferber eden, tüm herkesin "Babalar Günü"kutlu olsun diyen Milletvekili Türkmenoğlu"Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadis-i şerifinde, ‘Babanın çocuğuna duası, Peygamber’in ümmetine olan duası gibidir.’ buyurarak, ailelerinin mutluluğunu kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımızın duasının ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir" dedi. Türkmenoğlu mesajının devamında;""Onlara saygı ve sevgide kusurda bulunmamamız, baş tacı olarak görmemiz gerekli Ailenin temel taşı olan anne babalarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmamamız, dualarını almamız gerekli. Hayatımızın her anında babalarımız, koca bir çınar gibi arkamızda durmaktadır.  Bu duygu ve düşüncelerle  başta şehit ve gazi babalarımız olmak üzere yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımızın Babalar Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, "Babalar Günü" münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Van Milletvekili " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, "Babalar Günü" münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Bir ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği vermekte, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olmakta, bütün imkanlarını seferber eden, tüm herkesin "Babalar Günü"kutlu olsun diyen Milletvekili Türkmenoğlu"Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadis-i şerifinde, ‘Babanın çocuğuna duası, Peygamber’in ümmetine olan duası gibidir.’ buyurarak, ailelerinin mutluluğunu kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımızın duasının ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir" dedi.
Türkmenoğlu mesajının devamında;""Onlara saygı ve sevgide kusurda bulunmamamız, baş tacı olarak görmemiz gerekli Ailenin temel taşı olan anne babalarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmamamız, dualarını almamız gerekli. Hayatımızın her anında babalarımız, koca bir çınar gibi arkamızda durmaktadır. 
Bu duygu ve düşüncelerle  başta şehit ve gazi babalarımız olmak üzere yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımızın Babalar Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber