Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Yalan Habere Sert Tepki

Van Haber 19.09.2023 - 14:15, Güncelleme: 19.09.2023 - 14:15
 

Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Yalan Habere Sert Tepki

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’na yönelik yapılan asparagas haberlerle itibar suikastı yapmak isteyen fondaş medyanın haberi elinde patladı.

23. Dönem AK Parti Van Milletvekiliği döneminde yaptığı birbirinden özel hizmetlerle kent siyaset gündeminde “Van’ın ağabeyi” olarak ün kazanan daha sonra, 2017-2023 AK Parti Van İl Başkanlığı döneminde de,şefaf yöneticiliği ile beraber gönüllerde müstesna bir yer edinerek, 14 Mayıs seçimlerinde 28.Dönem AK Van Milletvekili olarak seçilen Kayhan Türkmenoğlu, başarılı çalışmalarıyla bir anda fondaş medyanın hedefi haline geldi. “AKP’liler adeta Van’ı Parselledi” başlıklı yapılan yalan haberde Milletvekili Türkmenoğlu’nun şahsını yıpratmak için ve toplum tarafından olan karşılığını bertaraf etmek için harekete geçen fondaş medyaya ait bir yayın organının yalan haberi ellerinde patladı. Milletvekili Türkmenoğlu kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda haberi yalanlayarak tepki gösterdi. Milletvekili Türkmenoğlu yaptığı açıklamasında” Van halkını şeref ile temsil ettiğim, Türkye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına ara vermesinin ardından şehrimize gelerek hizmet odaklı saha çalışmalarına başladım. Bu çalışmalarım birilerini rahatsız etmiş olacak ki şahsımla soy isim benzerliği dışında hiçbir akrabalık ve kan bağı bulunmayan kişilerin isim ve görevleriyle sosyal medya üzerinde hakkımda bir algı operasyonu yürütülmektedir. Şahsıma ve üyesi olduğum AK Parti’ye yönelik bu yalan, iftira, karalama kampanyasına yıpratma faaliyetine alet olan şahıs ve sosyal medya hesapları hakkında yasal işlem başlatmış bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.    
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’na yönelik yapılan asparagas haberlerle itibar suikastı yapmak isteyen fondaş medyanın haberi elinde patladı.

23. Dönem Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekiliği döneminde yaptığı birbirinden özel hizmetlerle kent siyaset gündeminde “Van’ın ağabeyi” olarak ün kazanan daha sonra, 2017-2023 Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkanlığı döneminde de,şefaf yöneticiliği ile beraber gönüllerde müstesna bir yer edinerek, 14 Mayıs seçimlerinde 28.Dönem AK Van Milletvekili olarak seçilen Kayhan Türkmenoğlu, başarılı çalışmalarıyla bir anda fondaş medyanın hedefi haline geldi.

“AKP’liler adeta Van’ı Parselledi” başlıklı yapılan yalan haberde Milletvekili Türkmenoğlu’nun şahsını yıpratmak için ve toplum tarafından olan karşılığını bertaraf etmek için harekete geçen fondaş medyaya ait bir yayın organının yalan haberi ellerinde patladı.

Milletvekili Türkmenoğlu kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda haberi yalanlayarak tepki gösterdi.

Milletvekili Türkmenoğlu yaptığı açıklamasındaVan halkını şeref ile temsil ettiğim, Türkye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına ara vermesinin ardından şehrimize gelerek hizmet odaklı saha çalışmalarına başladım.

Bu çalışmalarım birilerini rahatsız etmiş olacak ki şahsımla soy isim benzerliği dışında hiçbir akrabalık ve kan bağı bulunmayan kişilerin isim ve görevleriyle sosyal medya üzerinde hakkımda bir algı operasyonu yürütülmektedir.

Şahsıma ve üyesi olduğum AK Parti’ye yönelik bu yalan, iftira, karalama kampanyasına yıpratma faaliyetine alet olan şahıs ve sosyal medya hesapları hakkında yasal işlem başlatmış bulunmaktayım.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber