Milletvekili Türkmenoğlu'dan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Eğitim 10.09.2023 - 19:51, Güncelleme: 10.09.2023 - 19:58
 

Milletvekili Türkmenoğlu'dan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Türkmenoğlu mesajında "Uzun bir tatilin ardından Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. İnanıyorum ki, yeni eğitim - öğretim yılında da çocuklarımız ve gençlerimiz kendilerini vatanımıza ve milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlayacak. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmeleri için olan gayretimiz artarak devam edecektir.  Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini diliyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize  hayırlı olmasını,temenni ediyorum" dedi.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili Türkmenoğlu mesajında "Uzun bir tatilin ardından Pazartesi günü yeni eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. İnanıyorum ki, yeni eğitim - öğretim yılında da çocuklarımız ve gençlerimiz kendilerini vatanımıza ve milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlayacak.
Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmeleri için olan gayretimiz artarak devam edecektir.

 Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini diliyorum.
 Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize  hayırlı olmasını,temenni ediyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber