Milletvekili Türkmenoğlu Yenilikçi Anlayışla Üretim ve İstihdamı Destekleyeceğiz

Van Haber 03.09.2023 - 11:25, Güncelleme: 03.09.2023 - 11:25
 

Milletvekili Türkmenoğlu Yenilikçi Anlayışla Üretim ve İstihdamı Destekleyeceğiz

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İran-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh'i kentte ağırlayarak, üretim ve istihdam alanında çok yönlü istişarelerde bulundu.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentte misafir ettiği İran-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh ve heyeti ile birlikte Saray ilçesinde bulunan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulunarak, ticaret alanında önemli istişareler yaptı. ÖNEMLİ YATIRIMLARI TANITTI Milletvekili Türkmenoğlu, Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yerleşkesi içinde hizmet veren fabrikaların imalatlarını Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh'e tanıtarak, kentin üretim alanında yatırımcılara çok verimli bir il olduğunu söyledi. Türkiye Yüzyılı'nda yerli, milli ve yenilikçi üretim anlayışıyla her zaman üretim ve istihdamı destekleyeceğiz. Organize sanayi bölgemizde faaliyet gösteren üreterek ve istihdam sağlayarak ülke ekonomimize önemli katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi. "BİLİM ALANINDA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI Van için önemli projeler geliştirmek için yoğun bir şekilde araştırmalar yapan Milletvekili Türkmenoğlu, konuk ettiği İran Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh ve heyeti ile birlikte bilim alanında önemli konuları ele aldılar. 
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İran-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh'i kentte ağırlayarak, üretim ve istihdam alanında çok yönlü istişarelerde bulundu.


AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentte misafir ettiği İran-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh ve heyeti ile birlikte Saray ilçesinde bulunan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulunarak, ticaret alanında önemli istişareler yaptı.


ÖNEMLİ YATIRIMLARI TANITTI


Milletvekili Türkmenoğlu, Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yerleşkesi içinde hizmet veren fabrikaların imalatlarını Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh'e tanıtarak, kentin üretim alanında yatırımcılara çok verimli bir il olduğunu söyledi.
Türkiye Yüzyılı'nda yerli, milli ve yenilikçi üretim anlayışıyla her zaman üretim ve istihdamı destekleyeceğiz. Organize sanayi bölgemizde faaliyet gösteren üreterek ve istihdam sağlayarak ülke ekonomimize önemli katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"BİLİM ALANINDA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI


Van için önemli projeler geliştirmek için yoğun bir şekilde araştırmalar yapan Milletvekili Türkmenoğlu, konuk ettiği İran Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh ve heyeti ile birlikte bilim alanında önemli konuları ele aldılar. 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber