Milletvekili Türkmenoğlu Van'ın Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyor

Gündem 24.08.2023 - 00:22, Güncelleme: 24.08.2023 - 00:22
 

Milletvekili Türkmenoğlu Van'ın Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyor

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, TEİAŞ ve VEDAŞ'ı ziyaret ederek, ilin enerji sorunlarının çözüme kavuşmasını istedi.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, meclisin tatilde olması nedeniyle Van'da yoğun tempo çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlde son günlerde yaşanan elektrik kesintisi ve enerji ile ilgili sıkıntıların çözümü için devreye giren Milletvekili Türkmenoğlu, Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ve Türkiye Elektrik Üretim A.Ş (TEİAŞ)'ı ziyaret ederek, bu sıkıntıların biran önce çözüme kavuşmasını istedi. Günün erken saatlerinde başlayan halk ziyaretleri, akşamın son saatlerine kadar devam eden, saha çalışmasında Van halkının tüm sorunlarına hemhal olan Milletvekili Türkmenoğlu, yaşanan sorun ve sıkıntılarla yakında ilgileniyor. Kentte son günlerde yaşanan elektrik sorununu hızlı bir şekilde çözmek ve halkı mağdur etmemek için Vedaş ve Teiaş'ı ziyaretinde "tüm sıkıntıları çözün" dedi. Vatandaşların yaşam kalitesini artıracak, yüzünü güldürecek, icraatlar için özverli çalışmalarını sürdüren Milletvekili Türkmenoğlu, tüm herkesin sesi ve nefesi olmaya  devam ediyor.  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, TEİAŞ ve VEDAŞ'ı ziyaret ederek, ilin enerji sorunlarının çözüme kavuşmasını istedi.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, meclisin tatilde olması nedeniyle Van'da yoğun tempo çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İlde son günlerde yaşanan elektrik kesintisi ve enerji ile ilgili sıkıntıların çözümü için devreye giren Milletvekili Türkmenoğlu, Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) ve Türkiye Elektrik Üretim A.Ş (TEİAŞ)'ı ziyaret ederek, bu sıkıntıların biran önce çözüme kavuşmasını istedi.


Günün erken saatlerinde başlayan halk ziyaretleri, akşamın son saatlerine kadar devam eden, saha çalışmasında Van halkının tüm sorunlarına hemhal olan Milletvekili Türkmenoğlu, yaşanan sorun ve sıkıntılarla yakında ilgileniyor.


Kentte son günlerde yaşanan elektrik sorununu hızlı bir şekilde çözmek ve halkı mağdur etmemek için Vedaş ve Teiaş'ı ziyaretinde "tüm sıkıntıları çözün" dedi. Vatandaşların yaşam kalitesini artıracak, yüzünü güldürecek, icraatlar için özverli çalışmalarını sürdüren Milletvekili Türkmenoğlu, tüm herkesin sesi ve nefesi olmaya  devam ediyor.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber