Milletvekili Türkmenoğlu Van’ı Coşturuyor

Sağlık 23.02.2024 - 22:40, Güncelleme: 23.02.2024 - 22:40
 

Milletvekili Türkmenoğlu Van’ı Coşturuyor

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentin sıkıntılarını giderecek atakları yapmaya devam ediyor.

Van’a yaptırdığı doktor atamalarıyla adında sürekli söz ettiren Milletvekili Türkmenoğlu sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımından, 49 uzman Tabip ve 22 Tabip hekimin atamasının yapıldığını duyurdu. İşte Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun yaptığı sevindirici paylaşımında, "Van ve ilçe Hastanemizde sağlık hizmetlerinin kesintisiz devamı için ilave doktor ataması yapıldı Sağlık Bakanlığımızın çalışmaları neticesinde; 49 uzman Tabip, 22 Tabip hekim ataması yapıldı. Önümüzdeki dönemde yeni atamalarla şehrimizdeki hastanemizin hekim kadrosu daha da güçlenecek. Van’ımıza ve hekimlerimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ‘ya hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor, doktorlarımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentin sıkıntılarını giderecek atakları yapmaya devam ediyor.

Van’a yaptırdığı doktor atamalarıyla adında sürekli söz ettiren Milletvekili Türkmenoğlu sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımından, 49 uzman Tabip ve 22 Tabip hekimin atamasının yapıldığını duyurdu.

İşte Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun yaptığı sevindirici paylaşımında, "Van ve ilçe Hastanemizde sağlık hizmetlerinin kesintisiz devamı için ilave doktor ataması yapıldı Sağlık Bakanlığımızın çalışmaları neticesinde; 49 uzman Tabip, 22 Tabip hekim ataması yapıldı. Önümüzdeki dönemde yeni atamalarla şehrimizdeki hastanemizin hekim kadrosu daha da güçlenecek. Van’ımıza ve hekimlerimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ‘ya hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor, doktorlarımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber