Milletvekili Türkmenoğlu Van’a Hayat Katmaya Devam Ediyor

Siyaset 12.02.2024 - 16:46, Güncelleme: 12.02.2024 - 16:46
 

Milletvekili Türkmenoğlu Van’a Hayat Katmaya Devam Ediyor

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun aracılığıyla kentte hizmet üstüne, hizmetler gelmeye başladı.

Siyasi ve bürokrasi alanındaki bilgi, birikim ve tecrübe dolu klasını konuşturarak, müjdelerini peş, peşe sıralayan AK Parti Van Milletvekili, Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının yapılacağını duyurdu. Birçok teknik ve fiziki özelliği olan, modern aynı zamanda teknoloji harikasıyla yapılacak Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası 13.314,16 m² yerleşke içerisinde, toplam 1555 m² kapalı alana sahip betonarme sistemli 2 (iki) kat yapımlı ve toplam 870 m² kapalı alana sahip betonarme sistemli binanın yapılacağını duyuran Milletvekili Türkmenoğlu, hemşerilerini sevindirmeye devam ediyor. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Haberler – Yerel Van Haber
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun aracılığıyla kentte hizmet üstüne, hizmetler gelmeye başladı.

Siyasi ve bürokrasi alanındaki bilgi, birikim ve tecrübe dolu klasını konuşturarak, müjdelerini peş, peşe sıralayan AK Parti Van Milletvekili, Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının yapılacağını duyurdu.

Birçok teknik ve fiziki özelliği olan, modern aynı zamanda teknoloji harikasıyla yapılacak Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası 13.314,16 m² yerleşke içerisinde, toplam 1555 m² kapalı alana sahip betonarme sistemli 2 (iki) kat yapımlı ve toplam 870 m² kapalı alana sahip betonarme sistemli binanın yapılacağını duyuran Milletvekili Türkmenoğlu, hemşerilerini sevindirmeye devam ediyor.

Van Haber Vanhaberleri Yerel Haberler – Yerel Van Haber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber