Milletvekili Türkmenoğlu Van Türkiye Yüzyılı Coşkusuyla Büyüyor

Van Haber 14.10.2023 - 21:13, Güncelleme: 14.10.2023 - 21:13
 

Milletvekili Türkmenoğlu Van Türkiye Yüzyılı Coşkusuyla Büyüyor

Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz ile birlikte Tuşba ve Edremit ilçelerinde yapılan yatırmaların toplu açılış töreninde konuşan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu “Şehrimiz Türkiye Yüzyılı coşkusuyla büyümeye ve hizmet almaya devam edecek” dedi.

  Bir dizi temaslar ve açılışlar yapmak üzere Van’a gelen Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz ile birlikte çalışmalara katılarak, ardından Tuşba ve Edremit ilçelerinde yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, hizmetler ile ilgili konuşarak, herkesi heyecanlandırdı.   “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlemiş olduğu 2023,2053 ve 2071 hedeflerine karalı bir şekilde emin adımlarla yürüyeceğiz” diyen Milletvekili Türkmenoğlu” Allah’a hamd olsun ki, bugünkü yönetim kadrolarımızla birlikte bir ekip ruhu oluşturduk. Kentimizin kalkınması ve gelişmesi için istişarelerimizi yaparak, birlik içinde hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Kadim şehrimiz Türkiye Yüzyılı coşkusu içinde büyümeye devam edecektir. Açılışı gerçekleştirilen ve tamamlanan tüm projeler hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz ile birlikte Tuşba ve Edremit ilçelerinde yapılan yatırmaların toplu açılış töreninde konuşan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu “Şehrimiz Türkiye Yüzyılı coşkusuyla büyümeye ve hizmet almaya devam edecek” dedi.

 

Bir dizi temaslar ve açılışlar yapmak üzere Van’a gelen Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz ile birlikte çalışmalara katılarak, ardından Tuşba ve Edremit ilçelerinde yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, hizmetler ile ilgili konuşarak, herkesi heyecanlandırdı.

 

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlemiş olduğu 2023,2053 ve 2071 hedeflerine karalı bir şekilde emin adımlarla yürüyeceğiz” diyen Milletvekili Türkmenoğlu” Allah’a hamd olsun ki, bugünkü yönetim kadrolarımızla birlikte bir ekip ruhu oluşturduk. Kentimizin kalkınması ve gelişmesi için istişarelerimizi yaparak, birlik içinde hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Kadim şehrimiz Türkiye Yüzyılı coşkusu içinde büyümeye devam edecektir.

Açılışı gerçekleştirilen ve tamamlanan tüm projeler hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber