Milletvekili Türkmenoğlu Van İçin Seferber Oldu

Van Haber 13.07.2023 - 23:15, Güncelleme: 13.07.2023 - 23:15
 

Milletvekili Türkmenoğlu Van İçin Seferber Oldu

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentin önemli hizmetlerini gerçekleştirmek için seferber oldu.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentin önemli hizmetlerini gerçekleştirmek için seferber oldu. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ile Burhan Kayatürk, beraberindeki Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ve DSi 17. Bölge Müdürü Ayhan Şahna ile birlikte Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret etti. Turizm ve sanayi için büyük coğrafik özelliklere sahip olmasına rağmen, eksik kalan hizmetler konusunda düğmeye basan Milletvekili Türkmenoğlu ilk olarak Van'a doktor atamalarını yaptırarak adında söz ettirdi. DSİ Genel Müdürlüğü'nde devasa projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. 23. dönem Milletvekilliği dönemimde kentte olimpik havuz olmak üzere birçok projeleri kazandıran Türkmenoğlu, 28. dönem seçimlerinde Van Milletvekili seçildiği günden bu yana TBMM'de büyük hizmet seferberlik başlatmış durumda.  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentin önemli hizmetlerini gerçekleştirmek için seferber oldu.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kentin önemli hizmetlerini gerçekleştirmek için seferber oldu.


AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ile Burhan Kayatürk, beraberindeki Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ve DSi 17. Bölge Müdürü Ayhan Şahna ile birlikte Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'yı ziyaret etti.
Turizm ve sanayi için büyük coğrafik özelliklere sahip olmasına rağmen, eksik kalan hizmetler konusunda düğmeye basan Milletvekili Türkmenoğlu ilk olarak Van'a doktor atamalarını yaptırarak adında söz ettirdi. DSİ Genel Müdürlüğü'nde devasa projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.


23. dönem Milletvekilliği dönemimde kentte olimpik havuz olmak üzere birçok projeleri kazandıran Türkmenoğlu, 28. dönem seçimlerinde Van Milletvekili seçildiği günden bu yana TBMM'de büyük hizmet seferberlik başlatmış durumda.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber