Milletvekili Türkmenoğlu Van Ankara Arasında Mekik Dokuyor

Van Haber 20.09.2023 - 16:32, Güncelleme: 20.09.2023 - 16:46
 

Milletvekili Türkmenoğlu Van Ankara Arasında Mekik Dokuyor

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki Van heyeti ile birlikte Ankara’da Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İncegözü ziyaret etti.

Kenti  bölgenin sağlık üssü haline getirmek için önemli ziyaretler gerçekleştiren, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk, beraberindeki Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Genel Merkez MDK Üyesi Zahir Soğanda İl Başkanı Emre Güray ve İl Sağlık Müdürü Muhammed Tosun ile birlikte Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İncegözü ziyaret ederek, hizmet için önemli bir görüşme gerçekleştirdi. 14 Mayıs seçimlerinde Milletvekili seçildikten sonra başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Milletvekili Türkmenoğlu, TBMM tatilinden bu yana Van ve ilçelerinde yüksek tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam katıldığı bir televizyon programında yapılan hizmetlerle herkesin yüzünü güldüren Milletvekili Türkmenoğlu, yapılacak hizmetler içinde müjdelerini sıraladı. Televizyon programında sağlık alanında yapacağı hizmetler konusunda detaylı bilgiler veren Milletvekili Türkmenoğlu, beraberindeki Van heyetiyle Ankara’ya çıkarma yaptı. Bugün gerçekleşen görüşmelerin ardında eli dolu olarak Van’a dönmesi bekleniyor.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki Van heyeti ile birlikte Ankara’da Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İncegözü ziyaret etti.

Kenti  bölgenin sağlık üssü haline getirmek için önemli ziyaretler gerçekleştiren, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk, beraberindeki Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Genel Merkez MDK Üyesi Zahir Soğanda İl Başkanı Emre Güray ve İl Sağlık Müdürü Muhammed Tosun ile birlikte Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İncegözü ziyaret ederek, hizmet için önemli bir görüşme gerçekleştirdi.


14 Mayıs seçimlerinde Milletvekili seçildikten sonra başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Milletvekili Türkmenoğlu, TBMM tatilinden bu yana Van ve ilçelerinde yüksek tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam katıldığı bir televizyon programında yapılan hizmetlerle herkesin yüzünü güldüren Milletvekili Türkmenoğlu, yapılacak hizmetler içinde müjdelerini sıraladı.


Televizyon programında sağlık alanında yapacağı hizmetler konusunda detaylı bilgiler veren Milletvekili Türkmenoğlu, beraberindeki Van heyetiyle Ankara’ya çıkarma yaptı. Bugün gerçekleşen görüşmelerin ardında eli dolu olarak Van’a dönmesi bekleniyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber