Milletvekili Türkmenoğlu Tuşba Belediyesi'nin Yatırımlarını İnceledi

Van Haber 14.08.2023 - 19:12, Güncelleme: 14.08.2023 - 19:12
 

Milletvekili Türkmenoğlu Tuşba Belediyesi'nin Yatırımlarını İnceledi

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Tuşba Belediyesi'nin tamamlanan ve yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk, Van Valisi Dr. Ozan Balcı, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli Tuşba Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ve kazandıracağı projelerini yerinde incelediler.  Milletvekili  Kayhan Türkmenoğkuİlk olarak Şemsibey, İskele ve Bardakçı mahallelerinin sınırlarında yer alan 717 bin 212 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğine sahip ‘Tuşba Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunduktan sonra İstasyon Mahallesi’ne geçtiler. Burada Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda ‘Başarı Ödülü’ne layık görülen Tuşba Belediyesi’nin 14 işyeri ve sosyal donatılardan oluşan ‘Bedesten Çarşısı’ projesini incelediler. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Bedesten Çarşısı’nı da gezen Türkmenoğlu; Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’dan proje hakkında bilgi aldı.  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Tuşba Belediyesi'nin tamamlanan ve yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceledi.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk, Van Valisi Dr. Ozan Balcı, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli Tuşba Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ve kazandıracağı projelerini yerinde incelediler. 


Milletvekili  Kayhan Türkmenoğkuİlk olarak Şemsibey, İskele ve Bardakçı mahallelerinin sınırlarında yer alan 717 bin 212 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve bölgenin en büyük millet bahçesi olma özelliğine sahip ‘Tuşba Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunduktan sonra İstasyon Mahallesi’ne geçtiler.

Burada Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen ‘Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda ‘Başarı Ödülü’ne layık görülen Tuşba Belediyesi’nin 14 işyeri ve sosyal donatılardan oluşan ‘Bedesten Çarşısı’ projesini incelediler. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Bedesten Çarşısı’nı da gezen Türkmenoğlu; Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’dan proje hakkında bilgi aldı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber