Milletvekili Türkmenoğlu: 'Türkiye Yüzyılı Gençlerimize Bırakacağımız En Büyük Mirastır'

Van Haber 01.09.2023 - 17:24, Güncelleme: 01.09.2023 - 17:36
 

Milletvekili Türkmenoğlu: 'Türkiye Yüzyılı Gençlerimize Bırakacağımız En Büyük Mirastır'

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gençlik Spor il Müdürü Arif Özsoy ile birlikte Tuşba Gençlik Merkezi'nde gençlerle sohbet ederek, " Her adımımızı gençlerle planlıyor, hayalleri ve hedefleri konusunda onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi. "TÜRKİYE YÜZYILI'NI YÜKSELTECEK GENÇLERİMİZDİR" Her fırsatında gençlere verdiği önemine vurgu yapan Milletvekili Türkmenoğlu "Biz, 22 yıldır Türkiye’yi, gençlerimizle birlikte gençlerimizin geleceği için hazırlıyoruz. Unutmayınız, Cumhuriyetimizin ilk asrını, eksiği ve fazlasıyla geride bırakırken, Türkiye Yüzyılı’nın sahipleri sizlersiniz. Türkiye Yüzyılı’nı biz başlatıyoruz, onu yükseltecek ve hedeflerine ulaştıracak olan sizlersiniz. Dolayısıyla Türkiye Yüzyılı gençlerimize bırakacağımız en büyük mirastır" ifadelerini kullandı. "CUMHURBAŞKANIMIZ GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  gençlere büyük önem verdiğinin altını çizen Milletvekili Türkmenoğlu " Gençleri siyasette destekleyen, yol gösteren, ilham kaynağı olan liderimiz, diğer partilere de örnek oldu. Gençlere, siyasetten, bürokrasiye kadar her noktada verilen destekleri herkes görüyor.   AK PARTİ HÜKÜMETLERİ GENÇLİK YATIRIMLARIYLA TARİH YAZIYOR" AK Parti hükümetleri olarak gençlik yatırımlarında tarih yazıldığını belirten  Milletvekili Türkmenoğlu “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilin tamamında gençlerimiz için çok büyük yatırımlar yaptı. Türkiye’de gençlerimize büyük önem veriliyor. Eskiden çocuklarımız kitap alamazken, şimdi ise çocuklarımızın kitapları masalarında yer alıyor. Bunlar çocuklarımız için özel şeyler. Ülkemiz gelişen büyüyen bir ülke. Dünyada parlayan bir ülke. Bunun nedeni ise sağlam iradeye sahip bir Cumhurbaşkanımız var. . Bu ülkede birinci olan bir kızımızı sırf başörtüsü var diye okula almadıkları dönemleri gördük. O günlerden bugünlere geldik. Şimdi bizler gençlerimiz kendilerini geliştirmesi adına imkanlarımızı seferber ediyoruz"dedi.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gençlik Spor il Müdürü Arif Özsoy ile birlikte Tuşba Gençlik Merkezi'nde gençlerle sohbet ederek, " Her adımımızı gençlerle planlıyor, hayalleri ve hedefleri konusunda onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NI YÜKSELTECEK GENÇLERİMİZDİR"

Her fırsatında gençlere verdiği önemine vurgu yapan Milletvekili Türkmenoğlu "Biz, 22 yıldır Türkiye’yi, gençlerimizle birlikte gençlerimizin geleceği için hazırlıyoruz. Unutmayınız, Cumhuriyetimizin ilk asrını, eksiği ve fazlasıyla geride bırakırken, Türkiye Yüzyılı’nın sahipleri sizlersiniz. Türkiye Yüzyılı’nı biz başlatıyoruz, onu yükseltecek ve hedeflerine ulaştıracak olan sizlersiniz. Dolayısıyla Türkiye Yüzyılı gençlerimize bırakacağımız en büyük mirastır" ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  gençlere büyük önem verdiğinin altını çizen Milletvekili Türkmenoğlu " Gençleri siyasette destekleyen, yol gösteren, ilham kaynağı olan liderimiz, diğer partilere de örnek oldu. Gençlere, siyasetten, bürokrasiye kadar her noktada verilen destekleri herkes görüyor.  

AK PARTİ HÜKÜMETLERİ GENÇLİK YATIRIMLARIYLA TARİH YAZIYOR"


AK Parti hükümetleri olarak gençlik yatırımlarında tarih yazıldığını belirten  Milletvekili Türkmenoğlu “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilin tamamında gençlerimiz için çok büyük yatırımlar yaptı. Türkiye’de gençlerimize büyük önem veriliyor. Eskiden çocuklarımız kitap alamazken, şimdi ise çocuklarımızın kitapları masalarında yer alıyor. Bunlar çocuklarımız için özel şeyler. Ülkemiz gelişen büyüyen bir ülke. Dünyada parlayan bir ülke. Bunun nedeni ise sağlam iradeye sahip bir Cumhurbaşkanımız var. . Bu ülkede birinci olan bir kızımızı sırf başörtüsü var diye okula almadıkları dönemleri gördük. O günlerden bugünlere geldik. Şimdi bizler gençlerimiz kendilerini geliştirmesi adına imkanlarımızı seferber ediyoruz"dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber