Milletvekili Türkmenoğlu Müjdeyi Verdi: Van'da Bölgenin En Büyük Sağlık Kampüsü Kuruluyor

Siyaset 09.02.2024 - 00:17, Güncelleme: 09.02.2024 - 00:17
 

Milletvekili Türkmenoğlu Müjdeyi Verdi: Van'da Bölgenin En Büyük Sağlık Kampüsü Kuruluyor

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Ankara'da yaptığı önemli görüşmelerin meyvesini alıyor.

Van'da yeni yapılacak olan proje ile bölgenin en büyük sağlık kampüsünün kurulacağını deklare eden Milletvekili Türkmenoğlu, Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık ile yaptığı görüşmeler neticesinde Van’da ek 800 yataklı hastane projesinin bittiğini ve Van’a sağlık alanında yapılacak olan yeni yatırımlar ile bölgenin en büyük sağlık kampüsü kurulacağını müjdesini verdi. Milletvekili Türkmenoğlu sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda: Van Şehir Hastanesi Bölgemizin en büyük sağlık kampüsü oluyor. Sağlık Bakan Yardımcımız Sn Hüseyin Kürşat Kırbıyık ziyaret ederek, Şehrimizde Sağlık alanındaki yatırımlar hakkında bilgiler aldık. Ek 800 yataklı hastanemizin projesi bitti. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Ankara'da yaptığı önemli görüşmelerin meyvesini alıyor.

Van'da yeni yapılacak olan proje ile bölgenin en büyük sağlık kampüsünün kurulacağını deklare eden Milletvekili Türkmenoğlu, Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık ile yaptığı görüşmeler neticesinde Van’da ek 800 yataklı hastane projesinin bittiğini ve Van’a sağlık alanında yapılacak olan yeni yatırımlar ile bölgenin en büyük sağlık kampüsü kurulacağını müjdesini verdi.

Milletvekili Türkmenoğlu sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda:

Van Şehir Hastanesi Bölgemizin en büyük sağlık kampüsü oluyor. Sağlık Bakan Yardımcımız Sn Hüseyin Kürşat Kırbıyık ziyaret ederek, Şehrimizde Sağlık alanındaki yatırımlar hakkında bilgiler aldık. Ek 800 yataklı hastanemizin projesi bitti.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber