Milletvekili Türkmenoğlu'dan 15 Temmuz mesajı

Gündem 15.07.2023 - 02:05, Güncelleme: 15.07.2023 - 02:05
 

Milletvekili Türkmenoğlu'dan 15 Temmuz mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Türkmenoğlu “Tarihin en alçak saldırılarından birine 15 Temmuz gecesi hep birlikte tanık olduk. İbret, gurur ve zafer gecesi 15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız. Hainlere göğsünü siper eden, vatan müdafası verirken şehadet şerbeti içen tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyoruz” dedi. Türkiye’nin egemenliğini yaşatmak için milletin sokaklara indiğini darbeye karşı cesurca direndiğini, karanlık ve uzun geceyi aydınlığa kavuşturduğunu belirten Türkmenoğlu "Milletimiz, egemenliğini koruma ve yaşatma kararlılığını, 15 Temmuz gecesi verdiği mücadele ile tüm dünyaya haykırdı.  Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen halkımız hainlerin saldırılarını püskürtmek için tanklara ve mermilere karşı kendilerini siper etti. 15 Temmuz gecesi milletimize ve değerlerimize saldıranlar asil milletimizin güçlü duruşu, cesareti ve feraseti karşısında yerle yeksan oldular.  Bu milleti tarih sahnesinden silme çabası içinde olanlar bilmelidir ki; gayretleri beyhudedir, kendileri tarih sayfalarından silinmeye mahkümdurlar. 15 Temmuz gecesinde milletimizin yazdığı bu kahramanlık destanı tarih sayfalarında ebediyen yerini koruyacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle, gözünü kırpmadan vatan için hayatından vazgeçen tüm şehitlerimizi saygı, hürmet, rahmet ve dualarla, kahraman gazilerimizi ise minnetle yad ediyoruz. Hainlere hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.  
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Türkmenoğlu “Tarihin en alçak saldırılarından birine 15 Temmuz gecesi hep birlikte tanık olduk. İbret, gurur ve zafer gecesi 15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız. Hainlere göğsünü siper eden, vatan müdafası verirken şehadet şerbeti içen tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyoruz” dedi.


Türkiye’nin egemenliğini yaşatmak için milletin sokaklara indiğini darbeye karşı cesurca direndiğini, karanlık ve uzun geceyi aydınlığa kavuşturduğunu belirten Türkmenoğlu "Milletimiz, egemenliğini koruma ve yaşatma kararlılığını, 15 Temmuz gecesi verdiği mücadele ile tüm dünyaya haykırdı. 
Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen halkımız hainlerin saldırılarını püskürtmek için tanklara ve mermilere karşı kendilerini siper etti. 15 Temmuz gecesi milletimize ve değerlerimize saldıranlar asil milletimizin güçlü duruşu, cesareti ve feraseti karşısında yerle yeksan oldular.
 Bu milleti tarih sahnesinden silme çabası içinde olanlar bilmelidir ki; gayretleri beyhudedir, kendileri tarih sayfalarından silinmeye mahkümdurlar. 15 Temmuz gecesinde milletimizin yazdığı bu kahramanlık destanı tarih sayfalarında ebediyen yerini koruyacaktır. 
Bu duygu ve düşüncelerle, gözünü kırpmadan vatan için hayatından vazgeçen tüm şehitlerimizi saygı, hürmet, rahmet ve dualarla, kahraman gazilerimizi ise minnetle yad ediyoruz. Hainlere hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber