Milletvekili Türkmenoğlu Akademisyenler ile Van'ı Konuştu

Van Haber 18.08.2023 - 07:24, Güncelleme: 18.08.2023 - 07:24
 

Milletvekili Türkmenoğlu Akademisyenler ile Van'ı Konuştu

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Y.Y.Ü)'de görev yapan akademisyenler ile bir araya gelerek, şehrin geleceği hakkında istişare toplantısı yaptı.

Van Y.Y.Ü'de farklı branşlarda kariyer planlarının zirvesine ulaşan akademisyenler ile fikir alışverişinde bulunan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,daha güzel bir Van için yoğun bir mesai harcıyor. "VAN'IN 50 YILLIK GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI" Yapılan istişare toplantısında kentin 50 yıllık geleceği konuşuldu. Altyapı, imar, nüfus, alternatif yollar,trafik gibi sorunlarının detaylıca ele alındığı önemli istişare toplantısında şehrin vizyonel çalışmaları hakkında görüşlerini aktaran Milletvekili Türkmenoğlu "Bilim adamlarımızla memleketin geleceği için bir arada olmak son derece önemlidir.Bu güzel enerjiyi hep birlikte sinerjiye dönüştürmemiz lazım. Birlitelik içinde Kadim şehrimizi kalkındırmak ve geleceğine yön vermek için herkesin bilgi ve tecrübesine ihtiyaç vardır. Tüm kronik sorunların çözüm adresi sizlersiniz. "VAN HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİDİR" Y.Y.Ü'de görev yapan akademisyenler," Her anlamda Van'a hizmet etmek önemlidir. Kampüs içinde her yıl binlerce öğrenci yetiştiriyoruz. Katkı sunmamın bir paydaşı olma gereği de şehre aidiyet hissidir. Yönetim, paydaşlarla birlikte hareket etme, birçok aklı bir araya getirme, birçok gücü bir havuzda toplama ve bunların oluşturduğu sinerjiyle daha büyük bir başarı elde etme söz konusu olabilir. Bizler bu buluşmayı oldukça önemsiyoruz. Ortak fikirlerimizi, projeler arasında uygun olarak desteklenerek hayata geçirilir ve inşallah sonuçlar elde edilir.  "TÜRKMENOĞLU EN İYİ HAZİNE İNSAN ZEKASIDIR" Bilgiyle donatılan insan zekasının bir hazine olduğunu söyleyen Milletvekili Türkmenoğlu," İnsan kaynaklarımızı doğru kullanarak,şehir planlamasının yanına acil eylem planları ile tarım ve hayvancılığı çok yaygın hale getirebiliriz. Bilim insanlarımızın bilgilerini farklı dillerde istişare etmenin önemini hep beraber görüyoruz. Şehrimizin genç nüfusundan istifade ederek, girişimci ve müteşebbis ruhuyla şehrin kronik sorunlarını bertaraf edebiliriz. Siz kıymetli akademisyenler kentin geleceği için  büyük bir güç olduğunu düşünüyorum. Sizlerin fikirleri doğrultusunda,huzurlu şehirler, yaşanabilir bir kent oluşturabiliriz.. Arzuladığımız projeleri geliştirmek, özellikle köylerde tarım ve hayvancılığın teşfik edilmesi noktasında herkese ihtiyaç olacaktır" diyen Milletvekili Türkmenoğlu, istişare toplantısna katılan tüm akademisyenlere teşekkür etti. "MİLLETVEKİLİ TÜRKMENOĞLU'NA BÜYÜK ÖVGÜ" Bu önemli toplantının Türkiye'de benzerine az rastladığımız bir durumdur diyen akademisyenler "Van'a hizmet etmek için her alanda görevler üstlenen,liyakatıyla toplumun aynası olan AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'na canı gönülden teşekkür ediyoruz. Memleketin derdine hemhal olmuş, son derece önemli bir isimdir" ifadelerini kullandılar.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Y.Y.Ü)'de görev yapan akademisyenler ile bir araya gelerek, şehrin geleceği hakkında istişare toplantısı yaptı.


Van Y.Y.Ü'de farklı branşlarda kariyer planlarının zirvesine ulaşan akademisyenler ile fikir alışverişinde bulunan Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,daha güzel bir Van için yoğun bir mesai harcıyor.


"VAN'IN 50 YILLIK GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI"
Yapılan istişare toplantısında kentin 50 yıllık geleceği konuşuldu. Altyapı, imar, nüfus, alternatif yollar,trafik gibi sorunlarının detaylıca ele alındığı önemli istişare toplantısında şehrin vizyonel çalışmaları hakkında görüşlerini aktaran Milletvekili Türkmenoğlu "Bilim adamlarımızla memleketin geleceği için bir arada olmak son derece önemlidir.Bu güzel enerjiyi hep birlikte sinerjiye dönüştürmemiz lazım. Birlitelik içinde Kadim şehrimizi kalkındırmak ve geleceğine yön vermek için herkesin bilgi ve tecrübesine ihtiyaç vardır. Tüm kronik sorunların çözüm adresi sizlersiniz.

" VAN HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİDİR"
Y.Y.Ü'de görev yapan akademisyenler," Her anlamda Van'a hizmet etmek önemlidir. Kampüs içinde her yıl binlerce öğrenci yetiştiriyoruz. Katkı sunmamın bir paydaşı olma gereği de şehre aidiyet hissidir. Yönetim, paydaşlarla birlikte hareket etme, birçok aklı bir araya getirme, birçok gücü bir havuzda toplama ve bunların oluşturduğu sinerjiyle daha büyük bir başarı elde etme söz konusu olabilir. Bizler bu buluşmayı oldukça önemsiyoruz. Ortak fikirlerimizi, projeler arasında uygun olarak desteklenerek hayata geçirilir ve inşallah sonuçlar elde edilir. 

"TÜRKMENOĞLU EN İYİ HAZİNE İNSAN ZEKASIDIR"
Bilgiyle donatılan insan zekasının bir hazine olduğunu söyleyen Milletvekili Türkmenoğlu," İnsan kaynaklarımızı doğru kullanarak,şehir planlamasının yanına acil eylem planları ile tarım ve hayvancılığı çok yaygın hale getirebiliriz. Bilim insanlarımızın bilgilerini farklı dillerde istişare etmenin önemini hep beraber görüyoruz. Şehrimizin genç nüfusundan istifade ederek, girişimci ve müteşebbis ruhuyla şehrin kronik sorunlarını bertaraf edebiliriz.
Siz kıymetli akademisyenler kentin geleceği için  büyük bir güç olduğunu düşünüyorum. Sizlerin fikirleri doğrultusunda,huzurlu şehirler, yaşanabilir bir kent oluşturabiliriz.. Arzuladığımız projeleri geliştirmek, özellikle köylerde tarım ve hayvancılığın teşfik edilmesi noktasında herkese ihtiyaç olacaktır" diyen Milletvekili Türkmenoğlu, istişare toplantısna katılan tüm akademisyenlere teşekkür etti.

"MİLLETVEKİLİ TÜRKMENOĞLU'NA BÜYÜK ÖVGÜ"
Bu önemli toplantının Türkiye'de benzerine az rastladığımız bir durumdur diyen akademisyenler "Van'a hizmet etmek için her alanda görevler üstlenen,liyakatıyla toplumun aynası olan Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'na canı gönülden teşekkür ediyoruz. Memleketin derdine hemhal olmuş, son derece önemli bir isimdir" ifadelerini kullandılar.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber