Milletvekili Kayatürk'ten, Başkan Kuşan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Van Haber 03.09.2023 - 09:42, Güncelleme: 03.09.2023 - 09:42
 

Milletvekili Kayatürk'ten, Başkan Kuşan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Van Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Burhan Kayatürk İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

AK Parti Van Milletvekili Kayatürk,AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Yavuz Kuşan ve parti yöneticilerine başarılar diledi.  Başkan Kuşan, “Hangi siyasi görüşe mensup olursak olalım Van Hepimizin. Sevdamız Vandır Van'ın çıkarları için sizlerin de katkılarını alarak hareket ediyoruz. AK Parti Grubuyla bugüne kadar birlikte yürüttüğümüz uyumlu çalışmanın devam edeceğine inanıyorum. Neticede hepimizin ana amacı yaşadığımız topraklara katkı koymak. İlçemize hizmet yolunda bize destek olan herkesle işbirliği yapmaya hazırız. Van için birlikte yapacaklarımızın da örnek olacağına inanıyorum. ”dedi.  "Van için uyum var" İpekyolu Van'ın  büyük bir ilçesi olduğunu söyleyen Başkan Kuşan “Vanın  tarımdan sanayiye, gençlerden tarihe kadar çok önemli alanları bir arada tutan bir kent. Bu yönleriyle her yıl büyüyen, sürekli göç alan ilçemizin ihtiyaçları da büyüyor. Bu noktada Van'ı büyütürken kentimizin değerlerini koruyoruz. Tüm siyasi partilerimizle uyum içindeyiz. Van'a hizmet etmek anlayışı da uyum ve sinerji yaratıyor” diye konuştu. "Van için birlikteyiz" Başkan Kuşan ,ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, “Nezaketli davranışınıza ve sıcak ilginize şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Biz Van'da taş üsten taş koyanın yanındayız. Sizin çalışmalarınız Vanlıya ışık tutacak. Biz de Van'a katkı sağlamak için destekçiniz olacağız. İlçemizin daha da gelişmesi için birlikte mücadele edeceğiz. Amaç hizmetse gerisi teferruattır” diye konuştu.  Milletvekili Kayatürk, İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan ile bir süre sohbet ederek, yeni görevinde başarılar dileyerek oradan ayrıldı.
AK Parti Van Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Burhan Kayatürk İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

AK Parti Van Milletvekili Kayatürk,AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Yavuz Kuşan ve parti yöneticilerine başarılar diledi. 

Başkan Kuşan, “Hangi siyasi görüşe mensup olursak olalım Van Hepimizin. Sevdamız Vandır Van'ın çıkarları için sizlerin de katkılarını alarak hareket ediyoruz. AK Parti Grubuyla bugüne kadar birlikte yürüttüğümüz uyumlu çalışmanın devam edeceğine inanıyorum. Neticede hepimizin ana amacı yaşadığımız topraklara katkı koymak. İlçemize hizmet yolunda bize destek olan herkesle işbirliği yapmaya hazırız. Van için birlikte yapacaklarımızın da örnek olacağına inanıyorum. ”dedi. 

" Van için uyum var"

İpekyolu Van'ın  büyük bir ilçesi olduğunu söyleyen Başkan Kuşan “Vanın  tarımdan sanayiye, gençlerden tarihe kadar çok önemli alanları bir arada tutan bir kent. Bu yönleriyle her yıl büyüyen, sürekli göç alan ilçemizin ihtiyaçları da büyüyor. Bu noktada Van'ı büyütürken kentimizin değerlerini koruyoruz. Tüm siyasi partilerimizle uyum içindeyiz. Van'a hizmet etmek anlayışı da uyum ve sinerji yaratıyor” diye konuştu.

" Van için birlikteyiz"

Başkan Kuşan ,ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, “Nezaketli davranışınıza ve sıcak ilginize şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Biz Van'da taş üsten taş koyanın yanındayız. Sizin çalışmalarınız Vanlıya ışık tutacak. Biz de Van'a katkı sağlamak için destekçiniz olacağız. İlçemizin daha da gelişmesi için birlikte mücadele edeceğiz. Amaç hizmetse gerisi teferruattır” diye konuştu. 

Milletvekili Kayatürk, İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan ile bir süre sohbet ederek, yeni görevinde başarılar dileyerek oradan ayrıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber