Milletvekili Kayatürk, halkın ihtiyaçlarını dinliyor

Van Haber 18.11.2023 - 21:52, Güncelleme: 18.11.2023 - 22:52
 

Milletvekili Kayatürk, halkın ihtiyaçlarını dinliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Van Milletvekili Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Burhan Kayatürk, halk buluşması gerçekleşti.

  Ayağının tozu ile Van'a gelen AK Parti Milletvekili Kayatürk her hafta düzenli olarak Cumartesi günleri Halk görüşmeleri gerçekleştiriyor.Vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Kayatürk, vatandaşların sorun, talepleri ve önerileri dikkatle dinledi.   Milletvekili Kayatürk, Mahalli idareler seçimleri öncesi toplantılar Düzenleyerek Ak Parti Belediye Başkan aday adayları ile Gürpınar, Muradiye Çaldıran,Çatak ,Özalp ,Saray ve Vanlı vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını karışılmak en etkili çözümü bulmak için bir araya gelmeye devam ediyor.   Milletvekili Kayatürk, Van'lı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ederken vatandaşlarla arasındaki olan iletişimi güçlendirme adına çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların sorun ve beklentilerine en iyi ve etkili yanıtı bulmak adına istişarelerde bulunuyor. Milletvekili Kayatürk düzenli olarak her hafa cumartesi günü halk buluşmalarını vatandaşların sorun ve önerilerine kulak vermeye gayret göstermesi Vanlı vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Van Milletvekili Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Burhan Kayatürk, halk buluşması gerçekleşti.
 
Ayağının tozu ile Van'a gelen AK Parti Milletvekili Kayatürk her hafta düzenli olarak Cumartesi günleri Halk görüşmeleri gerçekleştiriyor.Vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Kayatürk, vatandaşların sorun, talepleri ve önerileri dikkatle dinledi.
 
Milletvekili Kayatürk, Mahalli idareler seçimleri öncesi toplantılar Düzenleyerek Ak Parti Belediye Başkan aday adayları ile Gürpınar, Muradiye Çaldıran,Çatak ,Özalp ,Saray ve Vanlı vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını karışılmak en etkili çözümü bulmak için bir araya gelmeye devam ediyor.
 
Milletvekili Kayatürk, Van'lı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ederken vatandaşlarla arasındaki olan iletişimi güçlendirme adına çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların sorun ve beklentilerine en iyi ve etkili yanıtı bulmak adına istişarelerde bulunuyor.
Milletvekili Kayatürk düzenli olarak her hafa cumartesi günü halk buluşmalarını vatandaşların sorun ve önerilerine kulak vermeye gayret göstermesi Vanlı vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber