Milletvekili Kartal '2023 Yılı Ülkemizin Kurtuluş Reçetesidir '

Van Haber 01.08.2022 - 17:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 17:49
 

Milletvekili Kartal '2023 Yılı Ülkemizin Kurtuluş Reçetesidir '

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, İl Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

  AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, İl Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile bir araya geldi. İl Başkanlığında haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Milletvekili İrfan Kartal, saha çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım Başkanlığında tüm teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili İrfan Kartal “2023 seçimlerinin hem ülkemiz için hem de halkımız için büyük önem taşıyor. İnanarak yola çıkmak başarıyı göğüslemek demektir” dedi. Milletvekili Kartal konuşmasını devamında” Hepimiz bu kutlu davanın gönüllü askerleriyiz. Partimizin kuruluşundan bu yana, halka hizmet, hakka hizmet etmektir şiarıyla çok büyük başarılara imza attı. Halkımıza hizmet en büyük amacımızdır. AK Partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar, görev alan ve bu sorumluluğu omuzlarında taşıyan tüm gönüldeşlerimize büyük işler düşmektedir. 20 yıllık hizmet serüvenimizde büyük badireler atlattık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde mazlum halklarımıza hizmet için ölümü göze almış insanlarız.   Bu hedeflerimiz doğrultusunda, 2023’e giden yol Türkiye’nin kurtuluş reçetesinin yoludur. Bu şuurla saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz, dedi.      
AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, İl Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

 

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, İl Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

İl Başkanlığında haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Milletvekili İrfan Kartal, saha çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım Başkanlığında tüm teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili İrfan Kartal “2023 seçimlerinin hem ülkemiz için hem de halkımız için büyük önem taşıyor. İnanarak yola çıkmak başarıyı göğüslemek demektir” dedi.

Milletvekili Kartal konuşmasını devamında” Hepimiz bu kutlu davanın gönüllü askerleriyiz. Partimizin kuruluşundan bu yana, halka hizmet, hakka hizmet etmektir şiarıyla çok büyük başarılara imza attı. Halkımıza hizmet en büyük amacımızdır.

AK Partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar, görev alan ve bu sorumluluğu omuzlarında taşıyan tüm gönüldeşlerimize büyük işler düşmektedir. 20 yıllık hizmet serüvenimizde büyük badireler atlattık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde mazlum halklarımıza hizmet için ölümü göze almış insanlarız.

 

Bu hedeflerimiz doğrultusunda, 2023’e giden yol Türkiye’nin kurtuluş reçetesinin yoludur. Bu şuurla saha çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz, dedi.

 

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber