Milletvekili Adayı Kahraman Kato'da Bozkurt İşareti Yaptı

Van Haber 23.04.2023 - 09:39, Güncelleme: 23.04.2023 - 09:46
 

Milletvekili Adayı Kahraman Kato'da Bozkurt İşareti Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Ayhan Kahraman, Çatak İlçesindeki Kato Dağına çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili Ayhan Kahraman beraberindeki İl Başkanı Salih Güngöralp, diğer Milletvekili adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Van'ın kırsal ilçesi olan Çatak'a bağlı Büyükağaç ve Bilgi köyünü ziyaret etti. Vatan, millet ve bayrak sevgisiyle tanınan, PKK'ya karşı hep silahlı mücadele içinde olan, MHP 28. Dönem Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman, seçim çalışmalarında kırsal mahalle ve köyleri tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı. Van siyaset tarihinden bu yana, hiçbir partinin ziyaret edemediği Çatak'a bağlı Büyükağaç be Bilgi Köyüne çıkartma yapan Milletvekili adayı Ayhan Kahraman, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için destek istedi. Burada yoğun bir sevgiyle karşılanan MHP heyeti, köy sakinleri tarafından hazırlanan dostluk sofrasında ağırlandı. stratejik olarak en önemli köyler olan etrafı sarp ve dik dağlarla çevrili olan bu bölgelere herkesin kolayca giremeyeceği bilinmektedir.
Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Ayhan Kahraman, Çatak İlçesindeki Kato Dağına çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili Ayhan Kahraman beraberindeki İl Başkanı Salih Güngöralp, diğer Milletvekili adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Van'ın kırsal ilçesi olan Çatak'a bağlı Büyükağaç ve Bilgi köyünü ziyaret etti.


Vatan, millet ve bayrak sevgisiyle tanınan, PKK'ya karşı hep silahlı mücadele içinde olan, MHP 28. Dönem Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman, seçim çalışmalarında kırsal mahalle ve köyleri tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.
Van siyaset tarihinden bu yana, hiçbir partinin ziyaret edemediği Çatak'a bağlı Büyükağaç be Bilgi Köyüne çıkartma yapan Milletvekili adayı Ayhan Kahraman, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için destek istedi. Burada yoğun bir sevgiyle karşılanan MHP heyeti, köy sakinleri tarafından hazırlanan dostluk sofrasında ağırlandı.
stratejik olarak en önemli köyler olan etrafı sarp ve dik dağlarla çevrili olan bu bölgelere herkesin kolayca giremeyeceği bilinmektedir.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber