Milletvekili Aday Adayı Yasemin Arvas'ın Teşkilat Ziyaretleri Tamamlandı

Van Haber 25.03.2023 - 01:33, Güncelleme: 25.03.2023 - 01:33
 

Milletvekili Aday Adayı Yasemin Arvas'ın Teşkilat Ziyaretleri Tamamlandı

AK Parti Van Milletvekili aday adayı Yasemin Arvas, teşkilat ziyaretlerini tamamladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Milletvekili seçimleri için AK Parti'den 28. Dönem Milletvekili aday adayı olan siyasetçi Yasemin Arvas teşkilat ziyaretlerini tamamladı. Aktif saha çalışmaları kapsamında  yapmış olduğu Gürpınar İlçe Başkanlığı, Gürpınar Belediye Başkanlığı, Çatak İlçe Başkanlığı,Gevaş İlçe Başkanlığı ve Gevaş Belediye Başkanlığını ziyaret eden Yasemin Arvas, temsyül yoklaması turunu tamamladı. Cumartesi günü yapılacak temayül'den çok umutlu olduğunu söyleyen Milletvekili aday adayı Arvas" Van'da tüm kadınlar adına bende varım diyorum. Yapmış olduğum teşkilat ziyaretleri oldukça olumlu geçti. Çok samimi karşılamalar oldu.  Nasip olursa, büyüklerimizin de tevaccühü ile ilimizi temsiliyet noktasında tüm biligi ve tecrübelerimle kadirşinaz hemşehrilerime en iyi hizmeti sunmak için çabalayacağım" dedi.
AK Parti Van Milletvekili aday adayı Yasemin Arvas, teşkilat ziyaretlerini tamamladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Milletvekili seçimleri için AK Parti'den 28. Dönem Milletvekili aday adayı olan siyasetçi Yasemin Arvas teşkilat ziyaretlerini tamamladı.


Aktif saha çalışmaları kapsamında  yapmış olduğu Gürpınar İlçe Başkanlığı, Gürpınar Belediye Başkanlığı, Çatak İlçe Başkanlığı,Gevaş İlçe Başkanlığı ve Gevaş Belediye Başkanlığını ziyaret eden Yasemin Arvas, temsyül yoklaması turunu tamamladı.
Cumartesi günü yapılacak temayül'den çok umutlu olduğunu söyleyen Milletvekili aday adayı Arvas" Van'da tüm kadınlar adına bende varım diyorum. Yapmış olduğum teşkilat ziyaretleri oldukça olumlu geçti. Çok samimi karşılamalar oldu. 
Nasip olursa, büyüklerimizin de tevaccühü ile ilimizi temsiliyet noktasında tüm biligi ve tecrübelerimle kadirşinaz hemşehrilerime en iyi hizmeti sunmak için çabalayacağım" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber