Milletetvekili Aday Adayı Koçak 'Cumhurbaşkanımızın Yılmaz Askeriyim'

Van Haber 21.03.2023 - 23:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 23:04
 

Milletetvekili Aday Adayı Koçak 'Cumhurbaşkanımızın Yılmaz Askeriyim'

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Ahmet Koçak," Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu hizmet harekatının daha güçlü devam etmesi için sebebi ve sonucu ne olursa olsun Dünya liderimizin yanındayım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sadakatiyle AK Parti'nin sembol isimlerinden olan Ahmet Koçak 14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimleri için ilk başvuru yapan isim olarak Van kamuoyuna damga vurdu. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana üstün çaba ve gayretleriyle hizmet etmek için elinden gelen herşeyi yapan Van Milletvekili Aday Adayı Ahmet Koçak gazetemize yaptığı açıklamalarla " Devasa projeleriyle Türkiye siyaset tarihini ters yüz eden Cumhurbaşkanımız ve partimizn kurucusu sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yılmaz askeriyim" dedi. Milletvekili Koçak açıklamasının devamında"Her seçim olduğu gibi 14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekili seçimi içnde aday adaylığımı yaptım. 21 yıllık süre içerisinde şahsıma görev verilmese de ksmeden, darılmadan kutlu davamızın yolunda ilerledik. Siyyasetin en önemli özelliği sadakattir. Bende sadakatimle koşulsuz, şartsız Cumhurbaşkanımızın davasını omuzlamaya çalışıyorum. Hizmet harekatımıza gönül vermiş herkesin şiarla davranmaları gerekiyor. Türkiye Yüzyılı'nın mimarı, ümmetin ve Bağımsız Türkiye'nin lideri Cumhurbaşkanımıza her zamankinden fazla destek olarak gelecek nesillerimize emanetimizi teslim etmeliyiz. Hayalim Milletvekili sıfatıyla TBMM çatısı altında Vanımıza hizmet etmektir. Rabbim büyüktür. Her zaman umut varız. Bu duygu ve düşüncelerle aday adaylığımız hayırlı olsun. Mübarek Ramazan ayının tüm müslüman alemine hayırlara vesile olmmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.  
AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Ahmet Koçak," Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu hizmet harekatının daha güçlü devam etmesi için sebebi ve sonucu ne olursa olsun Dünya liderimizin yanındayım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sadakatiyle AK Parti'nin sembol isimlerinden olan Ahmet Koçak 14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimleri için ilk başvuru yapan isim olarak Van kamuoyuna damga vurdu.
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana üstün çaba ve gayretleriyle hizmet etmek için elinden gelen herşeyi yapan Van Milletvekili Aday Adayı Ahmet Koçak gazetemize yaptığı açıklamalarla " Devasa projeleriyle Türkiye siyaset tarihini ters yüz eden Cumhurbaşkanımız ve partimizn kurucusu sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yılmaz askeriyim" dedi.


Milletvekili Koçak açıklamasının devamında"Her seçim olduğu gibi 14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekili seçimi içnde aday adaylığımı yaptım. 21 yıllık süre içerisinde şahsıma görev verilmese de ksmeden, darılmadan kutlu davamızın yolunda ilerledik. Siyyasetin en önemli özelliği sadakattir. Bende sadakatimle koşulsuz, şartsız Cumhurbaşkanımızın davasını omuzlamaya çalışıyorum. Hizmet harekatımıza gönül vermiş herkesin şiarla davranmaları gerekiyor.


Türkiye Yüzyılı'nın mimarı, ümmetin ve Bağımsız Türkiye'nin lideri Cumhurbaşkanımıza her zamankinden fazla destek olarak gelecek nesillerimize emanetimizi teslim etmeliyiz. Hayalim Milletvekili sıfatıyla TBMM çatısı altında Vanımıza hizmet etmektir. Rabbim büyüktür. Her zaman umut varız. Bu duygu ve düşüncelerle aday adaylığımız hayırlı olsun. Mübarek Ramazan ayının tüm müslüman alemine hayırlara vesile olmmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber