MHPTuşba Belediye Başkan Aday Adayı Özer Özgökçe Oldu

Van Haber 13.11.2023 - 23:11, Güncelleme: 13.11.2023 - 23:39
 

MHPTuşba Belediye Başkan Aday Adayı Özer Özgökçe Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Tuşba İlçede ilk olarak Belediye Başkan Aday Adaylığını Özer Özgökçe açıkladı.

  31 Mart 2024 tarhinde yerel seçimler için Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde Seçim İşlerinde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a resmi başvurusunu yapan Özer Özgökçe, Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Aslen Vanlı olan Ankara’da olağanüstü büyük projelerde imzası olan, aynı zamanda MHP Genel Merkezi tarafında üzerinde hassasiyetle durduğu Özer Özgökçe Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olduğu duyurdu. Önümüzdeki günlerde yoğun bir kalabalıkla kentte gelecek olan MHP Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Özer Özgökçe, ilçede de önemli bir çoğunluğun desteğini aldığı olarak da söyleniyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Tuşba İlçede ilk olarak Belediye Başkan Aday Adaylığını Özer Özgökçe açıkladı.

 

31 Mart 2024 tarhinde yerel seçimler için Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde Seçim İşlerinde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a resmi başvurusunu yapan Özer Özgökçe, Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aslen Vanlı olan Ankara’da olağanüstü büyük projelerde imzası olan, aynı zamanda MHP Genel Merkezi tarafında üzerinde hassasiyetle durduğu Özer Özgökçe Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olduğu duyurdu.

Önümüzdeki günlerde yoğun bir kalabalıkla kentte gelecek olan MHP Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Özer Özgökçe, ilçede de önemli bir çoğunluğun desteğini aldığı olarak da söyleniyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber