MHP Adayı Kahraman'a Köylülerden Büyük Övgü: Van'ın Yiğitlere İhtiyacı Var

Van Haber 07.05.2023 - 23:41, Güncelleme: 07.05.2023 - 23:41
 

MHP Adayı Kahraman'a Köylülerden Büyük Övgü: Van'ın Yiğitlere İhtiyacı Var

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği köylerden büyük destek görüyor.

14 Mayıs seçimleri kapsamında çalışma temposunu iyice artıran MHP Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman ile beraberindeki Gevaş İlçe Başkanı Remzi Altıntaş,İl Başkan Yardımcısı Bilal Çakaroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Fetiye Eker ve Dernek Başkanı Nazmi Özhan ile birlikte Gevaş ve Gürpınar ilçelerine  bağlı birçok köyleri ziyaret etti. İlçeye bağlı Barış, Yuva, Balaban, Kazanç, Kurultu, Konak,Kayalar,Gürpınar ise Hoşap ve Mollla Hüseyin köylerinde kalabalık heyetle karşılanan Kahraman'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar" Uzun yılllardan bu yana MHP'nin Van'da Milletvekili çkaramadığını bu anlamda TBMM'de özlenen temsiliyeti Ayhan Kahraman ile gidermek istiyoruz. O bizim başımızın tacıdır" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Cumhur İttifakına " Bir oy, bir oyda MHP'ye diyen Milletvekili adayı Kahraman"Bu kritik dönemde güçlü desteğinize ihtiyaç vardır. Çocuklarımızı katleden ve Türkiye'nin bekasına söz söyleyen kirli zihniyete karşı saflarımızı sıkı tutmalıyız. 14 Mayıs’taki neticeye inanıyoruz ama bunun içinde tevekküle yüzümüz olması lazım, çalışarak ve mücadele ederek. Sefer bizden, Tevfik İnşallah Cenab-ı Allah’tan olacak diye inanıyoruz.  Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin. Bizlere Milliyetçi, Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakına  bu milli yolda mücadele eden kim varsa Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun” dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği köylerden büyük destek görüyor.

14 Mayıs seçimleri kapsamında çalışma temposunu iyice artıran MHP Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman ile beraberindeki Gevaş İlçe Başkanı Remzi Altıntaş,İl Başkan Yardımcısı Bilal Çakaroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Fetiye Eker ve Dernek Başkanı Nazmi Özhan ile birlikte Gevaş ve Gürpınar ilçelerine  bağlı birçok köyleri ziyaret etti.


İlçeye bağlı Barış, Yuva, Balaban, Kazanç, Kurultu, Konak,Kayalar, Gürpınar ise Hoşap ve Mollla Hüseyin köylerinde kalabalık heyetle karşılanan Kahraman'a sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar" Uzun yılllardan bu yana MHP'nin Van'da Milletvekili çkaramadığını bu anlamda TBMM'de özlenen temsiliyeti Ayhan Kahraman ile gidermek istiyoruz. O bizim başımızın tacıdır" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.


Cumhur İttifakına " Bir oy, bir oyda MHP'ye diyen Milletvekili adayı Kahraman"Bu kritik dönemde güçlü desteğinize ihtiyaç vardır. Çocuklarımızı katleden ve Türkiye'nin bekasına söz söyleyen kirli zihniyete karşı saflarımızı sıkı tutmalıyız.
14 Mayıs’taki neticeye inanıyoruz ama bunun içinde tevekküle yüzümüz olması lazım, çalışarak ve mücadele ederek. Sefer bizden, Tevfik İnşallah Cenab-ı Allah’tan olacak diye inanıyoruz. 
Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin. Bizlere Milliyetçi, Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakına  bu milli yolda mücadele eden kim varsa Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber