MEHMET ERDEMOĞLU LİSESİ'NİN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Spor 02.12.2022 - 11:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 11:56
 

MEHMET ERDEMOĞLU LİSESİ'NİN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Van'da okullararası düzenlenen Bilek Güreşi şampiyonasına Van Mehmet Erdemoğlu Meslek Lisesi damgasını vurdu.

  75 Kiloda yapılan Bilek Güreşinde rakibini gözterdiği büyük perfermansla yenen 12-M sınıfı öğrencilerinden Abdullah Durak Altın Madalyanın sahibi olarak okuluna büyük bir gurur yaşattı. Altın madalyayı okul müdürü Ercan Türker ve öğretmenleri ile paylaşan Abdullah Durak yeni müsabakalar içi çalışmalara ara vermeden devam edeceğini belirtti.   Söz konusu öğrencisinin başarısı ile ilgili konuşan Mehmet Erdemoğlu okul müdürü Ercan Türker " Okulumuzun başarılı öğrencilerinden Abdullah Durak ile hem şahsım be değerli öğretmen arkadaşlarımız büyük gurur duyuyoruz. Çünkü okulumuz adına girdiği Bilek Güreşi yarışmasında aldığı Altın Madalya ile göğsümüzü kabarttı. Bizler okul idaresi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimizi sadece okuldaki eğitim ve öğretimle sınırlandırmıyoruz. Bilakis okul dışı etkinlikleri başta, sanat,edebiyat ve spor branşlarına da öğrencilerimizi yönlendirerek kendi yeteneklerini ortaya koymaya gayret ediyoruz. Ne kadar doğru yolda olduğumuzu da bugün öğrencimiz Abdullah Durak'ın aldığı altın madalya ile hep birlikte bir kez daha şahit olduk. İnşallah diğer öğrencilerimiz de hepsi yetenekleri doğrultusunda bu ve benzeri başarılara ulaşırlar. Bu vesile ile öğrencimiz Abdullah Durak' ı başarısından dolayı bir kez daha kutlar başarılarının devamını dilerim diyerek sözlerini tamamladı.   Haber Ropörtaj : Ercan ULUTAŞ   
Van'da okullararası düzenlenen Bilek Güreşi şampiyonasına Van Mehmet Erdemoğlu Meslek Lisesi damgasını vurdu.

 

75 Kiloda yapılan Bilek Güreşinde rakibini gözterdiği büyük perfermansla yenen 12-M sınıfı öğrencilerinden Abdullah Durak Altın Madalyanın sahibi olarak okuluna büyük bir gurur yaşattı.

Altın madalyayı okul müdürü Ercan Türker ve öğretmenleri ile paylaşan Abdullah Durak yeni müsabakalar içi çalışmalara ara vermeden devam edeceğini belirtti.

 

Söz konusu öğrencisinin başarısı ile ilgili konuşan Mehmet Erdemoğlu okul müdürü Ercan Türker " Okulumuzun başarılı öğrencilerinden Abdullah Durak ile hem şahsım be değerli öğretmen arkadaşlarımız büyük gurur duyuyoruz. Çünkü okulumuz adına girdiği Bilek Güreşi yarışmasında aldığı Altın Madalya ile göğsümüzü kabarttı. Bizler okul idaresi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimizi sadece okuldaki eğitim ve öğretimle sınırlandırmıyoruz. Bilakis okul dışı etkinlikleri başta, sanat,edebiyat ve spor branşlarına da öğrencilerimizi yönlendirerek kendi yeteneklerini ortaya koymaya gayret ediyoruz. Ne kadar doğru yolda olduğumuzu da bugün öğrencimiz Abdullah Durak'ın aldığı altın madalya ile hep birlikte bir kez daha şahit olduk. İnşallah diğer öğrencilerimiz de hepsi yetenekleri doğrultusunda bu ve benzeri başarılara ulaşırlar. Bu vesile ile öğrencimiz Abdullah Durak' ı başarısından dolayı bir kez daha kutlar başarılarının devamını dilerim diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haber Ropörtaj : Ercan ULUTAŞ 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber