Meclis Üyesi Burhan' Bu belgeye göre torpil kabul edilmiştir'

Siyaset 05.02.2022 - 13:22, Güncelleme: 05.02.2022 - 13:35
 

Meclis Üyesi Burhan' Bu belgeye göre torpil kabul edilmiştir'

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, ASKİ’de yapılan görevde yükselme sınav sonuçlarına göre, yazılıdan 90 puan alan 70 personele mülakatta 42 puan verilerek terfi etmesinin önüne geçildiğini söylemiş bunun üzerine Belediye meclisine bir önerge vermişti.

Meclis Üyesi Burhan “ Bu belgeye göre torpil kabul edilmiştir.” AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, ASKİ’de yapılan görevde yükselme sınav sonuçlarına göre, yazılıdan 90 puan alan 70 personele mülakatta 42 puan verilerek terfi etmesinin önüne geçildiğini isöylemiş bunun üzerine Belediye meclisine bir önerge vermişti.  ABB ASKİ'de, 2019'da yapılan görevde yükseltme sınavında hile yapıldığı ve torpilli isimlerin terfi ettirildiğini ileri süren Sinan Burhan yaptığı açıklamada, Mülakata giren 142 kişiden 5'i haricindekilerin puanları düşürülerek veya yükseltilerek görevde yükselme yapılmıştır .70 kişinin puanı düşürülmüş 40 kişinin puanı yükseltilmiştir.Torpillilerin terfi etmesinin sağlandığını iddia ederek Meclis Başkanlığına bir önerge sunduğunu, bu önergeye Ankara Büyükşehir Belediyesinden gelen yanıtın adeta torpil yapıldığını kabul ettikleri anlamına geldiğini söyledi. Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantısında Meclis Başkanlığına sunulan ASKİ Genel Müdürlüğünce yapılan görevde yükselme sınavında torpil yapıldığına ilişkin önergeye verilen cevaben yazıda, Yazılı ve sözlü mülakat ile ilgili her iki sınavın birbirinden bağımsız yapıldığı, “yazılı sınavdan yüksek puan alan adayın sözlü sınavdan da yüksek puan alır” şeklinde bir kuralın bulunmadığı ifade edilmiştir. Sinan Burhan Yaptığı açıklamada, Cevaben gelen yazıda bize verilen yetkiye göre yazılıda yüksek alanların puanlarını düşürebiliriz. Düşük puan alan adayların puanlarınıda yükseltilebiliriz “ denilmektedir. Zaten bizde tamda bunu söylüyoruz. Burhan bu yazı ile torpil tescillenmiştir açıklaması yaptı.
AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, ASKİ’de yapılan görevde yükselme sınav sonuçlarına göre, yazılıdan 90 puan alan 70 personele mülakatta 42 puan verilerek terfi etmesinin önüne geçildiğini söylemiş bunun üzerine Belediye meclisine bir önerge vermişti.

Meclis Üyesi Burhan “ Bu belgeye göre torpil kabul edilmiştir.”

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, ASKİ’de yapılan görevde yükselme sınav sonuçlarına göre, yazılıdan 90 puan alan 70 personele mülakatta 42 puan verilerek terfi etmesinin önüne geçildiğini isöylemiş bunun üzerine Belediye meclisine bir önerge vermişti. 

ABB ASKİ'de, 2019'da yapılan görevde yükseltme sınavında hile yapıldığı ve torpilli isimlerin terfi ettirildiğini ileri süren Sinan Burhan yaptığı açıklamada, Mülakata giren 142 kişiden 5'i haricindekilerin puanları düşürülerek veya yükseltilerek görevde yükselme yapılmıştır .70 kişinin puanı düşürülmüş 40 kişinin puanı yükseltilmiştir.Torpillilerin terfi etmesinin sağlandığını iddia ederek Meclis Başkanlığına bir önerge sunduğunu, bu önergeye Ankara Büyükşehir Belediyesinden gelen yanıtın adeta torpil yapıldığını kabul ettikleri anlamına geldiğini söyledi.

Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantısında Meclis Başkanlığına sunulan ASKİ Genel Müdürlüğünce yapılan görevde yükselme sınavında torpil yapıldığına ilişkin önergeye verilen cevaben yazıda,

Yazılı ve sözlü mülakat ile ilgili her iki sınavın birbirinden bağımsız yapıldığı, “yazılı sınavdan yüksek puan alan adayın sözlü sınavdan da yüksek puan alır” şeklinde bir kuralın bulunmadığı ifade edilmiştir.

Sinan Burhan Yaptığı açıklamada, Cevaben gelen yazıda bize verilen yetkiye göre yazılıda yüksek alanların puanlarını düşürebiliriz. Düşük puan alan adayların puanlarınıda yükseltilebiliriz “ denilmektedir. Zaten bizde tamda bunu söylüyoruz.

Burhan bu yazı ile torpil tescillenmiştir açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber