MEC VAKFI 17. Uluslararası Kurban Organizasyonu Vekâlet Kabulü Devam Ediyor.

Siyaset 14.06.2022 - 10:40, Güncelleme: 14.06.2022 - 10:40
 

MEC VAKFI 17. Uluslararası Kurban Organizasyonu Vekâlet Kabulü Devam Ediyor.

Kurbanlıklar; resmi kurumlardan onaylı, modern ve sıhhi kesimhanelerde, İslami usullere uygun olarak kesilmekte, dinlendirilmekte ve paketlenmektedir.

  MEC VAKFI 17. Uluslararası Kurban Organizasyonu Vekâlet Kabulü Devam Ediyor.   Kurbanlıklar; resmi kurumlardan onaylı, modern ve sıhhi kesimhanelerde, İslami usullere uygun olarak kesilmekte, dinlendirilmekte ve paketlenmektedir.   Kesimler, Türkiye'de Diyanet görevlisi ve Noter gözetiminde, Veterinerler eşliğinde yapılmaktadır.   Türkiye'de kesim ve dağıtım, Küçükbaş / 2.950₺ Büyükbaş / 2.800₺   Avustralya'da kesim ve Endonezya'da dağıtım, Küçükbaş / 270 AUD Büyükbaş / 250 AUD   Hakk İçin Yap, Hakkıyla Yap   Vekalet için: https://kurban.mec.org.tr/   MEC Vakfı Hakkında       2005 yılında Mahmud Esad Coşan’ın ideallerini, projelerini ve yardımseverlik düşüncesini sürdürebilmek için kurulmuş olan MEC Vakfı, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik ile yardımlaşma, sevgi ve barış ortamının sağlanmasına katkıda bulunmayı, milli, manevi ve ahlaki değerlere bağlı, girişimci, hukukun üstünlüğüne inanan insanlar yetiştirme konusunda ilmi çalışmaları ve eğitim faaliyetlerini destekliyor. Kamuya yararlı çalışmaları ve faaliyetleri sürdüren MEC Vakfı, zekat, kurban, sadaka ve bağışları gerçek ihtiyaç sahiplerine ilk elden aracısız ulaştırıyor.
Kurbanlıklar; resmi kurumlardan onaylı, modern ve sıhhi kesimhanelerde, İslami usullere uygun olarak kesilmekte, dinlendirilmekte ve paketlenmektedir.

 

MEC VAKFI 17. Uluslararası Kurban Organizasyonu Vekâlet Kabulü Devam Ediyor.

 

Kurbanlıklar; resmi kurumlardan onaylı, modern ve sıhhi kesimhanelerde,

İslami usullere uygun olarak kesilmekte, dinlendirilmekte ve paketlenmektedir.

 

Kesimler, Türkiye'de Diyanet görevlisi ve Noter gözetiminde, Veterinerler eşliğinde yapılmaktadır.

 

Türkiye'de kesim ve dağıtım,

Küçükbaş / 2.950₺

Büyükbaş / 2.800₺

 

Avustralya'da kesim ve Endonezya'da dağıtım,

Küçükbaş / 270 AUD

Büyükbaş / 250 AUD

 

Hakk İçin Yap, Hakkıyla Yap

 

Vekalet için:

https://kurban.mec.org.tr/

 

MEC Vakfı Hakkında

 

 

 

2005 yılında Mahmud Esad Coşan’ın ideallerini, projelerini ve yardımseverlik düşüncesini sürdürebilmek için kurulmuş olan MEC Vakfı, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik ile yardımlaşma, sevgi ve barış ortamının sağlanmasına katkıda bulunmayı, milli, manevi ve ahlaki değerlere bağlı, girişimci, hukukun üstünlüğüne inanan insanlar yetiştirme konusunda ilmi çalışmaları ve eğitim faaliyetlerini destekliyor.

Kamuya yararlı çalışmaları ve faaliyetleri sürdüren MEC Vakfı, zekat, kurban, sadaka ve bağışları gerçek ihtiyaç sahiplerine ilk elden aracısız ulaştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber