Mansur Yavaş, Sata Sata Bitiremedi!

Siyaset 01.02.2024 - 20:53, Güncelleme: 01.02.2024 - 20:53
 

Mansur Yavaş, Sata Sata Bitiremedi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçimlere 60 gün kala Ankara’nın belediyeye ait mal varlıklarını satıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyeye ait taşınmazları satmaya devam ediyor. Satış işlemlerinin hızlıca ve bir kalemde yapılması akıllara birçok soruyu da beraberinde getiriyor. Belediye’ye ait taşınmazların satışı neden şimdi ve hızlıca gerçekleşiyor? Aşağıda belgesi olan Encümen Gündeminde yer alan taşınmazların geliri ne için kullanılacak? Benim uçuk fikirlerim yok diyerek Ankara’ya 5 yıldır hizmet getirmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş taşınmazlardan elde edeceği parayı seçim yatırımı olarak mı kullanacak. Encümen Gündeminde yer alan dosyalardan sadece biri 2 Milyar TL’lik satışı gösteriyor. Van Hbaer - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler İşte belgesi!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçimlere 60 gün kala Ankara’nın belediyeye ait mal varlıklarını satıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyeye ait taşınmazları satmaya devam ediyor. Satış işlemlerinin hızlıca ve bir kalemde yapılması akıllara birçok soruyu da beraberinde getiriyor. Belediye’ye ait taşınmazların satışı neden şimdi ve hızlıca gerçekleşiyor? Aşağıda belgesi olan Encümen Gündeminde yer alan taşınmazların geliri ne için kullanılacak?

Benim uçuk fikirlerim yok diyerek Ankara’ya 5 yıldır hizmet getirmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş taşınmazlardan elde edeceği parayı seçim yatırımı olarak mı kullanacak. Encümen Gündeminde yer alan dosyalardan sadece biri 2 Milyar TL’lik satışı gösteriyor.

Van Hbaer - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

İşte belgesi!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber