Kültür Yolu Festivali Van’da Yapılacak

Van Haber 13.12.2023 - 13:55, Güncelleme: 13.12.2023 - 14:04
 

Kültür Yolu Festivali Van’da Yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen “Kültür Yolu Festivali” 29 Haziran- 7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Van’da yapılacak.

Birçok medeniyete başkentlik eden Van, köklü tarihi ve zengin kültürel mirasıyla 2024 yılında eşsiz bir festivale ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin uluslar arası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla yapılan Kültür Yolu Festivali” AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun çabaları sonucunda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından program takvimine alınarak, Van’da da yapılmasına karar verdi. Tüm herkesi ilgilendiren festival, yapılacak birçok etkinliklerle kentin kültürel ve tarihi değerlerini yansıtacak. Milletvekili Türkmenoğlu, Kültür Yolu Festivali ile ilgili yaptığı paylaşımda: Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, bu yıl Van’da Kültür ve Turizm Bakanlığınca 29 Haziran-07 Temmuz 2024 tarihleri arasında şehrimizde yapılacak olan Kültür Yolu Festivali, Van’ın kültürel ve tarihi değerlerini yansıtacak. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen “Kültür Yolu Festivali” 29 Haziran- 7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Van’da yapılacak.

Birçok medeniyete başkentlik eden Van, köklü tarihi ve zengin kültürel mirasıyla 2024 yılında eşsiz bir festivale ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin uluslar arası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla yapılan Kültür Yolu Festivali” AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nun çabaları sonucunda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından program takvimine alınarak, Van’da da yapılmasına karar verdi.

Tüm herkesi ilgilendiren festival, yapılacak birçok etkinliklerle kentin kültürel ve tarihi değerlerini yansıtacak.

Milletvekili Türkmenoğlu, Kültür Yolu Festivali ile ilgili yaptığı paylaşımda:

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, bu yıl Van’da Kültür ve Turizm Bakanlığınca 29 Haziran-07 Temmuz 2024 tarihleri arasında şehrimizde yapılacak olan Kültür Yolu Festivali, Van’ın kültürel ve tarihi değerlerini yansıtacak.

Van Haber - Van Haber " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber