Kritik zirve başladı: Erdoğan Biden görüşmesi başladı!

Siyaset 11.07.2023 - 19:40, Güncelleme: 11.07.2023 - 19:40
 

Kritik zirve başladı: Erdoğan Biden görüşmesi başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Biden arasındaki zirve görüşme başladı.

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşen NATO Zirvesi’nde gözler Erdoğan ve Biden arasındaki görüşmeye çevrildi. NATO Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe liderlerle bir araya geliyor. KRİTİK ZİRVE BAŞLADI Dünyanın merakla beklediği ikili görüşme başladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik görüşme öncesi Biden ile birlikte açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamssında; Bundan önceki görüşmelerimiz adeta ısınma turları gibiydi ama şimdi yeni bir süreci başlatıyoruz. Seçim sebebiyle ilettiğiniz tebrik mesajı sebebiyle teşekkür ediyorum. Stratejik mekanizma kapsamında sıranın artık devlet başkanlığı düzeyinde istişarelere geldiği kanaatindeyim. Bugün NATO marjında bu görüşmeyi ilk adım olarak görüyorum.  ERDOĞAN BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU Bu açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de de yapılacak seçimler öncesi Joe Biden'a başarılar diledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Biden arasındaki zirve görüşme başladı.


Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşen NATO Zirvesi’nde gözler Erdoğan ve Biden arasındaki görüşmeye çevrildi.
NATO Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe liderlerle bir araya geliyor.

KRİTİK ZİRVE BAŞLADI
Dünyanın merakla beklediği ikili görüşme başladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik görüşme öncesi Biden ile birlikte açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamssında;
Bundan önceki görüşmelerimiz adeta ısınma turları gibiydi ama şimdi yeni bir süreci başlatıyoruz. Seçim sebebiyle ilettiğiniz tebrik mesajı sebebiyle teşekkür ediyorum. Stratejik mekanizma kapsamında sıranın artık devlet başkanlığı düzeyinde istişarelere geldiği kanaatindeyim. Bugün NATO marjında bu görüşmeyi ilk adım olarak görüyorum. 

ERDOĞAN BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU
Bu açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de de yapılacak seçimler öncesi Joe Biden'a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber