KOSGEB destekleri Vanlıların yüzünü güldürüyor

Gündem 28.06.2021 - 12:10, Güncelleme: 28.06.2021 - 12:10
 

KOSGEB destekleri Vanlıların yüzünü güldürüyor

KOSGEB hibe ve desteklerinden yararlanan girişimci Ayhan Bayram, işletme kurulumunda verdiği destekler için KOSGEB’e teşekkürlerini iletti.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van’da işletmelere verdiği desteklerden dolayı isminden söz ettirerek, Vanlıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Vanlı girişimci Ayhan Bayram, KOSGEB İl Müdürü Bilal Emre Yörük’ün Van esnafına katkılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aldığı KOSGEB destekleri hakkında açıklama konuşan girişimci Ayhan Bayram, tüm kurumların vatandaşa hizmet kapısı olduğu örneğini KOSGEB ile tanıştıktan sonra daha da iyi anladığının altını çizerek, Vanlı girişimcilerin hibe ve destekler sayesinde ticaretlerini ve üretimlerini daha iyi seviyelere taşıyarak, KOSGEB sayesinde esnafın yüzünün de güldüğünü belirtti. Bayram, “Kurumlar elbette vatandaşlar için vardır. Ancak KOSGEB ve İl Müdürü Bilal Emre Yörük, gerçekten bu duyguyu Vanlılara hissettiriyor. Geçmiş dönemlerde vatandaşların bir memurla bile muhatap olamadığı dönemden, İl Müdürü seviyesinde taleplerin dinlendiği dönemlere geldik. Van’ımızın evladı olan KOSGEB İl Müdürü Bilal Emre Yörük’e bu duyguyu bize yaşattıkları ve vatandaşların taleplerine ekibiyle birlikte cevap verdikleri için müteşekkiriz. Görevde bulunduğu süre içerisinde görevini layıkıyla yerine getirdiğini Van halkı olarak görüyoruz. İnşallah, bizleri kardeş olarak gören, abimiz yerinde olan Bilal Emre abimizi bu halka çok daha güzel hizmetler edeceği yerlerde görürüz. Ben tekrardan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi./Haber Merkezi
KOSGEB hibe ve desteklerinden yararlanan girişimci Ayhan Bayram, işletme kurulumunda verdiği destekler için KOSGEB’e teşekkürlerini iletti.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van’da işletmelere verdiği desteklerden dolayı isminden söz ettirerek, Vanlıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Vanlı girişimci Ayhan Bayram, KOSGEB İl Müdürü Bilal Emre Yörük’ün Van esnafına katkılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aldığı KOSGEB destekleri hakkında açıklama konuşan girişimci Ayhan Bayram, tüm kurumların vatandaşa hizmet kapısı olduğu örneğini KOSGEB ile tanıştıktan sonra daha da iyi anladığının altını çizerek, Vanlı girişimcilerin hibe ve destekler sayesinde ticaretlerini ve üretimlerini daha iyi seviyelere taşıyarak, KOSGEB sayesinde esnafın yüzünün de güldüğünü belirtti.

Bayram, “Kurumlar elbette vatandaşlar için vardır. Ancak KOSGEB ve İl Müdürü Bilal Emre Yörük, gerçekten bu duyguyu Vanlılara hissettiriyor. Geçmiş dönemlerde vatandaşların bir memurla bile muhatap olamadığı dönemden, İl Müdürü seviyesinde taleplerin dinlendiği dönemlere geldik. Van’ımızın evladı olan KOSGEB İl Müdürü Bilal Emre Yörük’e bu duyguyu bize yaşattıkları ve vatandaşların taleplerine ekibiyle birlikte cevap verdikleri için müteşekkiriz. Görevde bulunduğu süre içerisinde görevini layıkıyla yerine getirdiğini Van halkı olarak görüyoruz. İnşallah, bizleri kardeş olarak gören, abimiz yerinde olan Bilal Emre abimizi bu halka çok daha güzel hizmetler edeceği yerlerde görürüz. Ben tekrardan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi./Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber