Kandaşoğlu ateş püskürttü: Van'ı bitiren bunlar değil miydi

Gündem 14.08.2023 - 17:49, Güncelleme: 14.08.2023 - 17:49
 

Kandaşoğlu ateş püskürttü: Van'ı bitiren bunlar değil miydi

Doğu Şieketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, eski Bakan Hüseyin Çelik'in "Şehir Buluşmalarına" tepki göstererek" Van şehrini yok eden, Van'ı 50 sene geri götüren Hüseyin Çelik ve ağabeyi değil mi? Bütün Van halkını isyan ettiren kararları alan bunlar değil mi? diye büyük tepki gösterdi.

VAN TSO seçimlerinde yapılan hukuksuzların başaı olan Necdet Takva, ağabeyi eski Bakan Hüseyin Çelik'ten destek aldığını söyleyen İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, sosyal medyasında yaptığı paylaşımla kent gündemine bomba gibi oturdu. Kandaşoğlu açıklamasında "Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yapılan hukuksuzlukların ve sahte oyunların içinde bulunan ve süreci Ankara'dan yöneten yetkili Mercileri sıkıştıran ve Van’da bazı İş insanlarını arayan Hüseyin Çelik, dün sahte oyunlarla yönetime gelen Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin konuğu idi. Necdet Takva bu şekilde Hüseyin Çelik'e verdiği emeğin karşılığını ödemeye çalışıyor, "Şehir Sohbeti" diye program yaptılar. Pekİ sormazlar mı Van şehrini yok eden, Van'ı 50 sene geri götüren Hüseyin Çelik ve ağabeyi değil mi? Bütün Van halkını isyan ettiren kararları alan bunlar değil mi?. Tüm itirazlara rağmen Burhan Yenigün'ü ikinci defa aday etmeyin, İktidarın elinde olan belediyeyi kesin kaybeder uyarılara rağmen Hüseyin Çelik ve ağabeyi biz çeketimizi de bıraksak kazanıyoruz demediler mi?   Bu ilin Belediye Başkanlığı bugüne kadar iktidarın elinde olsaydı, namuslu bir başkanla bugün bu ilin durumu bu mu olacaktı. İnsanda biraz vicdan biraz insaf olur. Bugün gelmişler şehir sohbeti yapıyorlar. Şehir mi bıraktınız" diyerek tepkisini sert bir dille ifade etti.
Doğu Şieketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, eski Bakan Hüseyin Çelik'in "Şehir Buluşmalarına" tepki göstererek" Van şehrini yok eden, Van'ı 50 sene geri götüren Hüseyin Çelik ve ağabeyi değil mi? Bütün Van halkını isyan ettiren kararları alan bunlar değil mi? diye büyük tepki gösterdi.

VAN TSO seçimlerinde yapılan hukuksuzların başaı olan Necdet Takva, ağabeyi eski Bakan Hüseyin Çelik'ten destek aldığını söyleyen İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, sosyal medyasında yaptığı paylaşımla kent gündemine bomba gibi oturdu.


Kandaşoğlu açıklamasında " Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yapılan hukuksuzlukların ve sahte oyunların içinde bulunan ve süreci Ankara'dan yöneten yetkili Mercileri sıkıştıran ve Van’da bazı İş insanlarını arayan Hüseyin Çelik, dün sahte oyunlarla yönetime gelen Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin konuğu idi. Necdet Takva bu şekilde Hüseyin Çelik'e verdiği emeğin karşılığını ödemeye çalışıyor,

"Şehir Sohbeti" diye program yaptılar. Pekİ sormazlar mı Van şehrini yok eden, Van'ı 50 sene geri götüren Hüseyin Çelik ve ağabeyi değil mi? Bütün Van halkını isyan ettiren kararları alan bunlar değil mi?. Tüm itirazlara rağmen Burhan Yenigün'ü ikinci defa aday etmeyin, İktidarın elinde olan belediyeyi kesin kaybeder uyarılara rağmen Hüseyin Çelik ve ağabeyi biz çeketimizi de bıraksak kazanıyoruz demediler mi?

 

Bu ilin Belediye Başkanlığı bugüne kadar iktidarın elinde olsaydı, namuslu bir başkanla bugün bu ilin durumu bu mu olacaktı. İnsanda biraz vicdan biraz insaf olur. Bugün gelmişler şehir sohbeti yapıyorlar. Şehir mi bıraktınız" diyerek tepkisini sert bir dille ifade etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber