Jandarmadan Yol Trafik Güvenliği Eğitimi

Gündem 07.11.2023 - 14:28, Güncelleme: 07.11.2023 - 14:28
 

Jandarmadan Yol Trafik Güvenliği Eğitimi

Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından 1.215 Yol Kullanıcısına Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.

Van İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Trafik timleri tarafından 30 Ekim – 05 Kasım 2023 tarihleri arasında trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak, yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin dikkatlerini üst düzeye çıkartmak, yayalara öncelik davranışını kazandırmak ve yayalara ilk geçiş hakkının verilmesini sağlamak amacıyla;    1.215 Yol Kullanıcısına Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.   372 Okul Servis Aracı şoförüne Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.   611 Öğrenciye Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.   13.844 araç kontrol edildi, 292 sürücü ve araca 437.366 TL idari para cezası uygulandı, 82 Araç Trafikten Men Edildi.   Ayrıca trafik güvenliğinin sağlanması ve kaza sayılarının düşürülmesi hedefli çalışmalarda; trafik kazalarının yoğunlukla meydana geldiği yol kesimlerinin iyileştirilmesi önem kazanmış olup sürekli, etkin ve yoğun trafik denetim faaliyetlerine ağırlık verildi.    Van İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için “Huzurunuz, Mutluluğumuzdur” parolası ile çalışmalarımız artan bir azim ve kararlılıkla devam edecektir.   Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından 1.215 Yol Kullanıcısına Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.
Van İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Trafik timleri tarafından 30 Ekim – 05 Kasım 2023 tarihleri arasında trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak, yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin dikkatlerini üst düzeye çıkartmak, yayalara öncelik davranışını kazandırmak ve yayalara ilk geçiş hakkının verilmesini sağlamak amacıyla; 
 
1.215 Yol Kullanıcısına Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.
 
372 Okul Servis Aracı şoförüne Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.
 
611 Öğrenciye Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.
 
13.844 araç kontrol edildi, 292 sürücü ve araca 437.366 TL idari para cezası uygulandı, 82 Araç Trafikten Men Edildi.
 
Ayrıca trafik güvenliğinin sağlanması ve kaza sayılarının düşürülmesi hedefli çalışmalarda; trafik kazalarının yoğunlukla meydana geldiği yol kesimlerinin iyileştirilmesi önem kazanmış olup sürekli, etkin ve yoğun trafik denetim faaliyetlerine ağırlık verildi. 
 
Van İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için “Huzurunuz, Mutluluğumuzdur” parolası ile çalışmalarımız artan bir azim ve kararlılıkla devam edecektir.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber