İş İnsanı Kandaoğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı

Van Haber 31.12.2023 - 22:48, Güncelleme: 31.12.2023 - 22:48
 

İş İnsanı Kandaoğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İş İnsanı Kandaşoğlu yayınladığı mesajında:  “Yeni yıl beraberinde yeni hedefleri, yepyeni umutları, yeni hayalleri, yeni başlangıçları, yeni dilekleri getirir. Acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yıl daha geride kaldı. Yeni umutlar ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır.  Her yıl olduğu gibi 2024 yılında en büyük güvencemiz, milletimizin sağduyulu olarak birliğe, beraber yaşamaya ve kardeşliğe olan tartışılmaz inancıdır. Bu inancın önüne set çekecek, bu inancı sulandıracak ve vatandaşlarımızın umutlarını kıracak bütün gelişmelerin, bütün girişimlerin ve bütün hesapların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün Vanlı hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” dedi. Van Hbaer - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler  
Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İş İnsanı Kandaşoğlu yayınladığı mesajında:

 “Yeni yıl beraberinde yeni hedefleri, yepyeni umutları, yeni hayalleri, yeni başlangıçları, yeni dilekleri getirir. Acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yıl daha geride kaldı. Yeni umutlar ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır.

 Her yıl olduğu gibi 2024 yılında en büyük güvencemiz, milletimizin sağduyulu olarak birliğe, beraber yaşamaya ve kardeşliğe olan tartışılmaz inancıdır. Bu inancın önüne set çekecek, bu inancı sulandıracak ve vatandaşlarımızın umutlarını kıracak bütün gelişmelerin, bütün girişimlerin ve bütün hesapların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün Vanlı hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Van Hbaer - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber