İş İnsanı Ayhan Aşkın AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Van Haber 16.11.2023 - 10:14, Güncelleme: 16.11.2023 - 10:18
 

İş İnsanı Ayhan Aşkın AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Herkes tarafından sevilen isim İş İnsanı Ayhan Aşkın AK Parti Çaldıran İlçe Belediye Başkan aday adayı oldu.

  AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde önemli görevler yapan İş İnsanı  Ayhan Aşkın, AK Parti’den Çaldıran Belediye Başkan aday adayı oldu. Parti  binasında düzenlenen törenle İlçe Başkanı Ali Çiftçi’ye  başvuru dosyasını teslim eden Ayhan Aşkın’ı  ailesi ve akrabaları yalnız bırakmadı.   Aday adaylığı başvurusunda konuşan Ayhan Aşkın “Kutlu davamızın  bir neferi olarak bugün Çaldıran Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak müracaatımı yaptım. Aday adaylık başvuru dosyamı  İlçe Başkanımız Ali Çiftçi’ye teslim ederek hizmet için varım. Uzun yıllardan beri siyasetin içindeyim. Memleketimin tüm sorun ve sıkıntılarını en iyi bilenlerdenim. Dolayısıyla çözüm noktasında da gayet güzel projelerim vardır.  Mevla’m çıkmış olduğum bu güzel yolculukta bizleri sizlere mahcup etmesin. Dünya liderimize yol arkadaşlığı yapmanın onurunu bana yaşatan Mevla’ma da şükürler olsun” dedi.     “AYHAN AŞKIN KİMDİR?   1971 yılında Van’ın  Çaldıran ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çaldıran’da bitirdi. Lise öğrenimini Erciş Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında Çaldıran DSP İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2002’ de AK Parti’nin kurulmasıyla beraber DSP’den istifa ederek, AK Parti’ye geçiş yaptı. 21 yıllık AK Parti üyesidir. 2013-2016 yılları arasında Toplumsal Güvenliği Destekleme Derneği Başkanlığı’nı yaptı. 2019 yerel seçimlerimden bu yana AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayıdır. Evli ve 8 çocuk babasıdır.
Herkes tarafından sevilen isim İş İnsanı Ayhan Aşkın AK Parti Çaldıran İlçe Belediye Başkan aday adayı oldu.
 
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde önemli görevler yapan İş İnsanı  Ayhan Aşkın, AK Parti’den Çaldıran Belediye Başkan aday adayı oldu. Parti  binasında düzenlenen törenle İlçe Başkanı Ali Çiftçi’ye  başvuru dosyasını teslim eden Ayhan Aşkın’ı  ailesi ve akrabaları yalnız bırakmadı.
 
Aday adaylığı başvurusunda konuşan Ayhan Aşkın “Kutlu davamızın  bir neferi olarak bugün Çaldıran Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak müracaatımı yaptım. Aday adaylık başvuru dosyamı  İlçe Başkanımız Ali Çiftçi’ye teslim ederek hizmet için varım. Uzun yıllardan beri siyasetin içindeyim. Memleketimin tüm sorun ve sıkıntılarını en iyi bilenlerdenim. Dolayısıyla çözüm noktasında da gayet güzel projelerim vardır.  Mevla’m çıkmış olduğum bu güzel yolculukta bizleri sizlere mahcup etmesin. Dünya liderimize yol arkadaşlığı yapmanın onurunu bana yaşatan Mevla’ma da şükürler olsun” dedi.
 
 
“AYHAN AŞKIN KİMDİR?
 
1971 yılında Van’ın  Çaldıran ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çaldıran’da bitirdi. Lise öğrenimini Erciş Lisesi’nde tamamladı.
1999 yılında Çaldıran DSP İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2002’ de AK Parti’nin kurulmasıyla beraber DSP’den istifa ederek, AK Parti’ye geçiş yaptı. 21 yıllık AK Parti üyesidir.
2013-2016 yılları arasında Toplumsal Güvenliği Destekleme Derneği Başkanlığı’nı yaptı. 2019 yerel seçimlerimden bu yana AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayıdır.
Evli ve 8 çocuk babasıdır.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber