İş İnsanı Ali Akbulak'tan Ramazan Bayramı mesajı

Gündem 01.05.2022 - 12:28, Güncelleme: 01.05.2022 - 13:21
 

İş İnsanı Ali Akbulak'tan Ramazan Bayramı mesajı

Akbulak Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Akbulak Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

  Hayırsever İş İnsanı Akbulak mesajında" Hoşgörünün, dayanışmanın, birlik ve beraberlik duygularının en güçlü şekilde yaşandığı Ramazan Ayını geride bırakarak, bayram gününe kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.   Her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü olan, coşku ve heyecanla beklenen Ramazan Bayramını uzun bir aradan sonra bu yıl doyasıya yaşayacak olmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.   Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın en güçlü şekilde yaşandığı Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirmeli, dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı; huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz.     Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyor; tüm Vanlı hemşehrilerimin  bayramını tebrik ederek daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla ulaşmayı temenni ediyorum" dedi.
Akbulak Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Akbulak Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Hayırsever İş İnsanı Akbulak mesajında" Hoşgörünün, dayanışmanın, birlik ve beraberlik duygularının en güçlü şekilde yaşandığı Ramazan Ayını geride bırakarak, bayram gününe kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü olan, coşku ve heyecanla beklenen Ramazan Bayramını uzun bir aradan sonra bu yıl doyasıya yaşayacak olmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.

 

Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın en güçlü şekilde yaşandığı Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirmeli, dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı; huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz.  

 

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyor; tüm Vanlı hemşehrilerimin  bayramını tebrik ederek daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla ulaşmayı temenni ediyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber